https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraše zapušča vezist

16.7.2021  

NŠ Muro zapušča Aljaž Antolin, ki je v lanski sezoni proti Taboru Sežani v 20. krogu debitiral v članski ekipi Čarno-bejlih.

Čeprav so pri NŠ Mura želeli, da Aljaž, ki je imel veljavno pogodbo sklenjeno še za eno sezono, ostane v Murski Soboti, je prevladala igralčeva želja po prestopu v Maribor.

Vijoličasti so z Antolinom sklenili štiriletno pogodbo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2021 ob 10:24 gost gost

      Po mojem mnenju je naredil napako. V Muri je dobival priložnost, žal se je poškodoval, če do poškodbe ne bi prišlo bi sigurno vsako tekmo dobil priložnost. Zdaj v MB bo pa težka, najverjetneje sledi posoja v kak drug klub, če v prvo ligo je v redu, če pa kam v 2.ligo bo pa težka.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2021 ob 12:10 NEČLOVEŠKO gost

      KJE VAM JE PAMET, VODSTVO MURE, S TEM STE DOKAZALI DA NIMATE POJMA. Vam bom razložil zakaj. Doma vzgojeni igralec leta in leta pri Muri, seveda špilati NE SME, ker morata špilati 2 Cipota, ki oba skupaj nista toliko vredna kot Antolin in špilati morajo tujci - balkanci. Maribor, ki ga vodijo izkušeni ljudje, in niso tako glupi kot Murini, vidijo v njem potencial za špilat in na koncu še dobro prodat v tujino. To kar je vodstvo te bolne Mure naredilo z mladin perspektivnim igralcem R. SIMIĆEM je SRAMOTNO IN NEČLOVEŠKO igralec se je poškodoval pri Muri in zdaj je dobil BRCO v RIT saj niste ljudje SRAM NAJ VAS BO. To ni samo moje mnenje ampak mnogih Prekmurcev ki zaradi takih nečloveških potez NITI SLUČAJNO VEČ NOČEJO OBISKOVATI MURINE TEKME in to še za 25 EUR po osebi. Vračalo vam se bo to bodite sigurni v Muri.

      12 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2021 ob 14:04 gost gost

        Sam se je odločil da gre. Dobil je priložnost, žal mu je poškodba preprečila več nastopov, bi pa nedvomno dobil več priložnosti v Muri, kot v Mb, kjer bo po vsej verjetnosti šel nekam na posojo.Glede Simiča pa je itak sporazumno, sicer pa je bil samo na posoji od Fiorentine, bi ga pa jaz osebno odslovil že po pizd...ji v Portorožu.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2021 ob 12:32 gost

      TA ANTOLIN, KI JE PRESTOPIL V MARIBOR NA ŽELJO PREPAMETNEGA OČETA, KI SE IMA ZA VELIKEGA TRENERJA IN TRENIRA VELIKI KLUB NK GANČANE------------NIMA POJMA O NOGOMETU IN BIL JE TRENER PRI MURI IN JE POKAZAL, DA NIMA POJMA O NOGOMETU IN ZATO NI VEČ TRENER PRI MURI--------TOTALNI NESPOSOBNEŽ A VELIKO GOBEZDALO--------------V MARIBORU NJEGOV SIN NE BO PRIŠEL MED DVAINDVAJSETERICO----------------KDO BO KRIV---------------OČE.

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2021 ob 13:12 Poznavalec gost

        Bomo vidli, če boš močen še naprej in se skrival za komentarji, ko boš pozvan na sodišče

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.07.2021 ob 14:54 gost

      Toga Antolina so komaj čakali v Maribori. Zdaj bo cele tekme, še podalške igral. Tudi Kek se že zanimle za njega.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2021 ob 10:37 Lojzek gost

      Dobro piše se o vsem samo o tem ne a je šel zastonj ali je bila plačana odškodnina???kaj je zdaj z tem

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.07.2021 ob 19:25 gost

      Mura je itak radodarna ka Maribore nebo nič zračunala ka majo dosti denarja Antolin bo po par letih želel nazaj k Mure isto kot Horvat

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.