https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Puconcih zaradi udara strele prišlo do tlenja ostrešja, v Murski Soboti požgali razkužilnik za roke

Murska Sobota, 17.07.2021 ob 10:00  

V Puconcih prišlo do tlenja ostrešja na gospodarskem objektu, kot posledice udara strele. V Murski Soboti je prišlo do požiga razkužilnika za roke.

Danes ob 7.41 je prišlo v Puconcih do tlenja ostrešja na gospodarskem objektu, kot posledice udara strele ponoči. "Posredovali so gasilci PGD Puconci, Gorica, Šalamenci in Vaneča, ki so odstranili del zoglenelega ostrešja na površini 15 kvadratnih metrov in ga prekrili s folijo," poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Danes ob 8.49 je v večstanovanjskem objektu v Murski Soboti prišlo do požiga razkužilnika za roke. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so prostor pregledali in prezračili, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.