https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani predstavili okrepitev, štirje nogometaši postali polnopravni člani kluba

22.7.2021  

ND Beltinci Klima Tratnjek so pred začetkom nove sezone predstavili novo okrepitev. 

 

Polnopravni člani ND Beltince Klima Tratnjek so postali 20-letni vezisti Vito Mörec, Maksimiljan Zorman, Luka Sočič ter 19-letni centralni branilec Alen Andrejč, ki so v prejšnji sezoni bili posojeni s strani NŠ Mura.

Žutim se je pridružil tudi mladi 20-letni napadalni vezist Chris Cener, ki v Beltince prihaja iz avstrijskega tretjeligaša TuS Bad Gleichenberga. Cener je svojo kariero sicer začel v mlajših selekcijah avstrijskega velikana Rapida iz Dunaja, za tem pa nastopal še za kadete in mladince Maribora in Mure. Pred odhodom v sosednjo Avstrijo je igral še za NK Romo, sporočajo pri beltinskem drugoligašu. 

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.