https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Murski Soboti navijači navijajo za črno-bele

Murska Sobota, 19.8.2021  

Današnjo tekmo med NŠ Mura in SK Sturm Graz številni ljubitelji nogometa, spremljajo tudi v Murski Soboti.

Danes na stadionu Fazanerija poteka prva tekma playoffa kvalifikacij za Ligo Evropa, kjer NŠ Mura igra z avstrijskim Sturmom.

Na terasah murskosoboških lokalov so se zbrali navijači in glasno navijajo za Muraše.

 Nekaj utrinkov si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2021 ob 22:04 NN gost

      Pa kaksi so to navijaci??? Sto metrov vkraj spilajo njihovi ljubljenci najvekso tekmo v zgodovini kluba oni pa v murini dresaj v ostariji gledajo tekmo...

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 13:36 pameten gost

        stadion je bil pun na stadioni se najdejo takšni navijači ka sploj nevejo ka je mura telko ka drugin mesto zemejo pa se derejo kak ovce mura, mura kda pa zgibijo pa na forumi šinfajo

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2021 ob 6:27 gost

      Če bi Šturm Mel take sanse bi vse realiziral, naši 2 razredni igralci pa tega niso sposobne dati gola, denar pa bi imeli. Šime sram vas bodi da nimate telko v hlacaj da bi zaigrali presing vodili igro kot Šturm. Po takem nimate kondicije za to. Poglednite tribuno POLOVIČNO sram me je ka vun zglednemo kak dotal siromaki, za Angleža si mislo kaj tej iščejo v Evropi z takof bajti še bij napisal ali nema smisla. Lotrič za SLO se ja za Evropo pa 3 razredni igralec itd.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2021 ob 9:28 gost

      Gnjes po tekmi je tudi vse črno in črno in črno.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.