https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke ostale brez napredovanja v drugi krog lige prvakinj

21.8.2021  

Igralke ŽNK Nona Pomurje Beltinci so danes v Gornji Radgoni s porazom končale kvalifikacijski turnir prvega kroga nogometne lige prvakinj. V finalu so izgubile proti ukrajinskemu Žitlobudu. Pomurke se tako niso prebile v drugi krog.

ŽNK Nona Pomurje Beltinci - WFC Zhytlobud-1 Kharkiv 1:4 (1:2) 

 (Sadıkoğlu v 19. min, Korošec v 37. min, Ovdiychuk v 41. min, Boychenko v 50. min, Shmatko v 57. min)

Začetna enajsterica ŽNK Pomurje Beltinci:

V 19. minuti so z golom Birgül Sadikoglu prišle v vodstvo Ukrajinke. Prekmurke so v 30. in 33. minuti ostale brez izključenih Špele Rozmarič in Lucije Kos, ki sta prejeli rdeči karton.

Beltinčanke so kljub dvema igralkama manj izenačile v 37. minuti srečanja, ko je zadela Kaja Korošec. Ukrajinke so številčno premoč unovčile v 41. minuti, ko je za vodstvo z 2:1 zadela Olha Ovdijčuk.

Olha Bojčenko je v 50. minuti zadela za 3:1, sedem minut kasneje je za končnih 4:1 zadela Ljubov Šmatko.

Ukrajinke so se z današnjo zmago prebile v 2. krog. Tretje mesto na turnirju v Sloveniji je zasedla NSA Sofija, ki je v Bakovcih z 2:1 premagala Rigas. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2021 ob 0:22 gost

      BAUER KATASTROFA OD TRENERJA---------SRAMOTA.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2021 ob 0:41 Bauf gost

      No Veliki Bauer pa SUŠA jokajta, glavno ka keš perejta gnide, taksnih trenerov je od vaju več kak preveč!! V prvenstvu je spilaraj, ka so dekle klasa za sebe, a da trbej zdigniti moralo, sta ko megla

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2021 ob 13:09 ŠI gost

        Pozdrav Prva in osnovna stvar pri kulturi vsakega slehernega človeka je, da se predstaviš, preden objaviš nekaj.(če si seveda upaš) Kot drugo, vsak ima, še posebej tisti, ki znate samo kritizirati (kar je seveda najlažje) in blatite klub in ljudi , ki delajo v njem možnost, da s svojo prisotnostjo dokažete drugače. Dokažete kot strokovnjaki. Vljudno si vabljen v ŽNK Pomurje. Klub te tudi pričakuje da argumentiraš izrečeno besede. Še enkrat vljudno vabljen v klub, če seveda imaš j....Pričakujemo tvoj prihod, da se pokažeš in dokažeš kot človek in strokovnjak. Lp

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2021 ob 7:35 kilonja gost

      Pomurke ostale brez napredovanja v drugi krog lige prvakinj...velik šok za slovenski šport :) .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2021 ob 20:09 babafutbal gost

      Eni so imeli lažna pričakovanja. Zabloda. Kaj vse so napihovali ob tem ženskem nogometu. Groza. Nekaj klubov v Sloveniji in če opraviš kak trening več od konkurence si že prvak. Filovci kličejo in vabijo. Jaz kolesarim in sem sedmi najboljši v Sloveniji v kategoriji starodobnikov pa me pomurec.com ne slika vsak teden in se ne piše o meni. Zdaj bo baje nov stadion. Lige več ne bo, ker ni niti 10 klubov. Bo pa na tem stadionu z 1 sedežem turnir ženskoga matranja ledra.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2021 ob 20:30 Mičo gost

      Treba je igrati pri nas na Štajerskem. Tukaj je vsaj 7 gledalcev. In tudi ime spremenite v ŽNK GORNJA RADGONA. Prekmurci vas ne marajo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.