https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta okrepila svoje vrste z dvema branilcema

31.8.2021  

Zadnji dan prestopnega roka sta se članski ekipi Nafte pridružila dva nova igralca. Obrambne vrste Lendavčanov bosta okrepila Zana Dávid in Erik Németh.


Zana Dávid (2001), ki igra na poziciji levega branilca, je k Nafti prišel iz Szegeda. Pred tem je bil v igralec v mladinskih ekipah Puskás Akademije in MTK Akademije. Kot član slednje je igral tudi v tekmovanju UEFA YOUTH lige U19. V minuli sezoni je igral v 3. ligi Madžarske za SZVSE iz Szegeda.

Foto: Fb NK Nafta 1903

Erik Németh je v Lendavo prišel na posojo iz ekipe ZTE FC. 21-letni srednji branilec je odraščal v Zalaegerszegu, že z 18 leti je zaigral v II. madžarski ligi, lani pa je imel priložnost igrati na 11 tekmah I. madžarske lige.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2021 ob 19:17 gost

      Še en dokaz več, da to ni Nafta ampak ZTE3

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2021 ob 19:23 szia gost

      Zdaj nam pa ne gine 1.liga.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2021 ob 19:59 gost

      Tako je 1mnz Lendava

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.08.2021 ob 20:00 gost

      SKLEPANI MADJARI ENI ODALI STE NAFTO,LEKO VAS JE SRAM,POBERITE SE TA NA MADJARSKO

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2021 ob 21:05 kilonja gost

        Popolnoma vseeno je če so igralci Madžari ali Međimurci ( nekoč je bila poplava Međimurcev v Lendavi ki so odigrali 4-ti dobre tekme v par letih in so bili glavne zvezde za Lendavo ;) . Poglejte si prvo ligo, polovica ekip je sestavljena iz drugorazrednih bosancev, srbov, hrvatov pa še kakšni hitronogi afriški eksot . Vprašanje je samo glede kvalitete, so to kvalitetni Madžari ali spet prihajajo igralce ki bi jih lahko sicre našel tudi v Odrancih ? Ker potem je absolutno bolj smiselno pripeljati domačina, Slovenca, ampak ker se gre tu za mutne madžarske posle, bo lažje prati denar s pretirano visokimi plačami Madžarom z Madžari. Kvaliteta tu nne igra nobene vloge, podobna zgodba kot pri Olimpiji Ljubljana, nenehno menjavanje igralcev, prekinjanje pogodba, izplačevanje odškodnin ( ki se delijo pola meni, pola tebi - Mandarić), klub se zadolžuje, seveda predsedniku Mandariću, ki je že na kant spravil Koper nekoč in tudi v Angliji je bil na sodiščih zaradi mutnih poslov . Tako to gre, skozi nogomet je pač relativno lahko prati denar .

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.08.2021 ob 21:02 ferencs gost

      Danes nas v Polani pobedili Beltinci. Ištenem, ištenem, beltinska deca nam niso dala dihat. Dončić kaj čakaš? Oteraj se.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2021 ob 21:06 kilonja gost

        res je, namesto Dončića zahtevamo Ancelotija in potem bo Nafta čudežno zaigrala v Superligi z Realom, Barcelono, in Juventusom :).

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.08.2021 ob 22:13 Navijac gost

      Glavno da Pozsgai dobi vsak mesec placo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.