https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 28 novih okužb

19.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.579 PCR testov, potrjenih je bilo 545 novih okužb.

V soboto, 18. septembra, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Radencih, po štiri v Beltincih in Lendavi ter po dve v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Cankovi, Gornji Radgoni, Gradu, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Rogašovcih.

V petek, 17. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Gornji Radgoni in Ljutomeru, štiri v Beltincih, tri v Črenšovcih ter po dve v Kobilju, Radencih in Tišini. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Cankovi, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Turnišču.

V četrtek, 16. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v Murski Soboti, po štiri v Beltincih in Ljutomeru ter po tri v Apačah in Črenšovcih. Po dve okužbi so potrdili v Cankovi, Lendavi, Puconcih in Tišini po eno pa v Radencih, Rogašovcih in Veržeju. 

V sredo, 15. septembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Beltincih, po šest v Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih ter po dve v Gornji Radgoni, Puconcih in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Lendavi, Moravskih Toplicah, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani. 

V torek, 14. septembra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 10 okužb so potrdili v Ljutomeru, 6 v Apačah ter po 4 v Črenšovcih in Gornji Radgoni. Po tri okužbe so imeli v Beltincih in Križevcih, dve v Radencih ter po eno v Kobilju, Lendavi, Murski Soboti in Tišini.

V ponedeljek, 13. septembra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Po 8 okužb so potrdili v Beltincih in Murski Soboti, 5 v Radencih, 4 v Gornji Radgoni ter po dve V Ljutomeru in Puconcih. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Odrancih in Tišini.

V nedeljo, 12. septembra, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Murska Sobota.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2021 ob 10:57 Magyar Bacsi gost

      Prekleti šipac jashari - posrani, usrani, fašist, psihopat.

      8 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2021 ob 14:21 gost

      Df ne rabis se ven metat vsak dan da si siptar. Jaz bi se tega sramoval ne pa hvalil.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2021 ob 16:29 gost

      Lepo bi bilo da bi vsi pametni anticepilci pocrkali…čistejši zrak ker ipak so smradi kapitalni in več prostora na tem svetu…daj covid zrihtaj jih naj pocrkajo gnoji .Njihov mizeren iq je vreden da se pes na njega poščije…crkni gamad usrana

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2021 ob 17:26 Gost gost

        Spoštovani gost, si prebral, kar si napisal? Kaj pa je s teboj, kaj se dogaja s tabo? Res rabiš božjo pomoč, bomo molili zate, ker se nam smiliš...

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2021 ob 20:36 gost

      gost-16,29 tvoj IQ pa še pasjega scanja ni vreden.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2021 ob 21:38 kilonja gost

      AJD DEBELI na KAFU u BOSNU, tamo nema virusa i takve pa to ;) .. Kak si samo hvalil Bosance še nedolgo nazaj, kot Švede, zdaj te samo sramotijo vsi, ostaoli sta ti še zadnji trdnjavi Belorusija in Severna Koreja :)))Bosna in Hercegovina je po številu smrti zaradi covida-19 na milijon prebivalcev na samem vrhu lestvice evropskih držav, medtem ko jo v svetu pri tej žalostni statistiki prekaša le Peru, izhaja iz podatkov na spletnem portalu Worldometer, ki redno zbira in dnevno posodablja statistične podatke o pandemiji iz vsega sveta.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.09.2021 ob 23:27 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................................ W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.