https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Na Trgu zmage in v soboškem parku potekal 55. Spominski tek

Trg zmage , 19.10.2021 ob 13:00  

V ponedeljek, 18. oktobra, je v popoldanskem času, na Trgu zmage in v mestnem parku v Murski Soboti, potekal 55. tradicionalni Spominski tek, ki ga je organiziral Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota.

Tekmovalci tako tisti mlajši, kot tudi malo starejši so se zbrali v popoldanskem času na Trgu zmage v Murski Soboti in tako prispevali k ohranitvi tega tradicionalnega dogodka.

Kategorije deklic in dečkov osnovnih šol ter dijakinj in dijakov srednjih šol so tekli štafete, v katerih so bili po trije tekmovalci. Dolžina kroga okoli na Trgu zmage je bila dolga 300 metrov. Članice in člani so tekli po celotnem parku, dolžina proge je bila dolga 1000 metrov. Članice so pretekle 4 kroge, člani pa 5 krogov.

Tekmovali so učenci pomurskih osnovnih šol, ki so bili razdeljeni po naslednjih kategorijah: deklice OŠ 1., 2. in 3. razred, dečki OŠ 1., 2. in 3. razred, deklice OŠ 4., 5. in 6. razred, dečki OŠ 4., 5. in 6. razred, deklice OŠ 7., 8. in 9. razred in dečki OŠ 7., 8. in 9. razred. Tekmovali so tudi dijaki in dijakinje srednjih šol ter članice in člani (občanke in občani).

V kategoriji deklice OŠ 1., 2. in 3. razred je zmagala OŠ Beltinci, drugo uvrščena je bila šola OŠ Puconci, tretje mesto pa je pripadlo OŠ II Murska Sobota.

V kategoriji dečki OŠ 1., 2. in 3. razred je zlata medalja pripadla OŠ I Murska Sobota, srebrna medalja OŠ II Murska Sobota, bronasta medalja pa je pripadla OŠ Beltinci.

V kategoriji deklice OŠ 4., 5. in 6. razred je zmagala OŠ I Murska Sobota, drugo mesto je pripadlo OŠ Bakovci, tretje mesto pa OŠ Puconci.

V kategoriji dečki OŠ 4., 5. in 6. razred so zlato medaljo dobili učenci OŠ Puconci, srebrno medaljo učenci OŠ I Murska Sobota, bronasta medalja pa je pripadla učencem OŠ II Murska Sobota.

V kategoriji deklice OŠ 7., 8. in 9. razred so prvo mesto zasedle učenke OŠ III Murska Sobota, druge so bile iz OŠ Beltinci, tretje pa iz OŠ I Murska Sobota.

V kategoriji dečki OŠ 7., 8. in 9. razred so zlato medaljo dobili učenci OŠ I Murska Sobota, srebrno učenci OŠ III Murska Sobota, bronasto pa učenci OŠ Puconci.

V kategoriji dijaki in dijakinje srednjih šol, ti so mimogrede zaradi slabše udeležbe tekli skupaj štafeto, so tako zlato kot tudi srebrno medaljo dobile dijakinje Gimnazije Murska Sobota.

Zlato medaljo v kategoriji dijaki srednjih šol pa je tudi pripadlo Gimnaziji Murska Sobota.

V kategoriji članice je prvo mesto zasedla Andreja Gorčan, drugo uvrščena je bila Tjaša Žalig, tretje uvrščena pa Lara Horvat.

V kategoriji člani pa je zlato medaljo osvojil Jože Lapoši, srebrno medaljo Matjaž Rus, bronasto medaljo pa Tvit Trajbarič.

Prve tri ekipe v vsaki kategoriji so prejele medalje in žoge. Prvi trije v kategoriji članice in člani, pa so prejeli medalje in darilne bone.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2021 ob 13:38 gost

      Bravo. Zdrav duh v zdravem telesu.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2021 ob 15:37 gost

        Kakšen bravo, si vido Janči nihče nima maske, okuženost naraste za 10 %, potem pa odkod bolani. Janči doj zapri Prekmurje !

        3 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2021 ob 15:43 gost

        15:37, dokler bodo obstajali takšni bedaki kot si ti, virusa ne bo konec. Nihče te ne vabi, da sodeluj z ljudmi, v biunker se zakleni za tri leta, nabij tri maske na gobec, zdravim in mladim ljudem pa daj mir. Virus mladim ni nevaren, starejši so pa precepljeni. Če cepivo deluje, kot so nam nabijali Janševi " strokovnjaki ", potem ne sme biti nobene panike. Nekateri nikoli ne boste sprevideli kakšne igrice se gredo vodilni s tem virusom in vaše je Noriško kraljestvo.

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2021 ob 19:19 gost

      Atleti in protestniki se nočejo cepiti, pošten minister Vizjak reši nas in zapri meje.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2021 ob 21:50 gost

        Daj Janez Janša Ivan pošli svoje strokovnjake Mahniča, Poklukar, Hojsa, Kanglera in Vizjaka naj nas pozdravijo kovida

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2021 ob 23:30 gost

      STRANKA SDS JE STRANKA LOPOVOV, IDIOTOV, PIJANČKOV, DEBILOV............

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.10.2021 ob 14:24 atletinja gost

      Trener Sloparce ,, čestitke ,, za drugo mesto. Malo drugačen razpored tekmovalk šole Beltinci in zmaga bi bila njihova. Šolo in dekleta ste spravili ob prvo mesto. Ali je zadnji tekmovalec v štafeti res tako cenjen da ste najslabšo tekačico , svojo hčerko postavili kot zadnjo ? Drugič sestavo in vrstni red raje prepustite športnemu pedagogu in svojih ambicij ne vsiljujte tam kjer vam ni mesto.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:11 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.