https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mura v Rennesu opravila uradni trening

3.11.2021  

Nogometaši Mure so danes na stadionu Roazhon Park v Rennesu opravili uradni trening pred jutrišnjo tekmo.

Muraše jutri ob 21. uri čaka srečanje 4. kroga UEFA Konferenčne lige, kjer se bodo znova pomerili s Stade Rennais. S francosko ekipo so se že srečali v 3. krogu, ko so jim morali v Ljudskem vrtu priznati premoč z rezultatom 1:2.

Ante Šimundža je na gostovanje v Francijo vzel 22 nogometašev, to so Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Staniša Mandić, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar,  Samsindin Ouro, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žan Buček, Nardin Mulahusejnović, Luka Bobičanec in Tilen Ščernjavič. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2021 ob 22:56 jagnjeee gost

      Daj daj mura zadnje čase nebi premagala niti sama sebe. šimunđa prosin čimprej oditi. svoje si napravo. prvaki smo bilij. čas je ka ideš, ker ne mislin oditi na tekme kda mo v 2 ligi.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2021 ob 20:43 AJAJAJAJAJAJ gost

      - 3 minimalno. Vse manj bi bil uspeh. Pa ne bo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.