https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Muraši po jutranjem treningu v pričakovanju večernega dvoboja

4.11.2021  

Danes ob 21. uri je na sporedu četrta tekma Konferenčne lige, na kateri se bodo nogometaši Mure pomerili s Stade Rennais.

Nogometaši Mure so danes zjutraj opravili še zadnji trentng pred večernim dvobojem. Izbranci Anteja Šimundže danes gostujejo pri Rennesu, vodilni ekipi skupine G. Muraši so s Francozi že igrali v Ljudskem vrtu 21. oktobra in kljub doslej najboljši predstavi v tem tekmovanju izgubili z 1:2.

Murin strateg je na gostovanje v Francijo vzel 22 nogometašev. To so Matko Obradović, Marko Zalokar, Lan Erjavec, Matic Maruško, Staniša Mandić, Žan Karničnik, Žiga Kous, Kai Cipot, Klemen Šturm, Nik Lorbek, Tomi Horvat, Alen Kozar, Samsindin Ouro, Mitja Lotrič, Marin Karamarko, Amadej Maroša, Tio Cipot, Klemen Pucko, Žan Buček, Nardin Mulahusejnović, Luka Bobičanec in Tilen Ščernjavič. Zaradi bolezni sta doma ostala Jan Gorenc in Mihael Klepač, zaradi poškodbe bo manjkal Žiga Škoflek.

Po tekmi v Bretanji na severozahodu Francije črno-bele do konca skupinskega dela nato čakata še domači obračun s Tottenhamom 25. novembra in gostovanje pri Vitesseju 9. decembra.

Večerni obračun boste lahko spremljali tudi preko našega spletnega portala.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2021 ob 14:37 AJAJAJAJAJAJ gost

      Vse kar bo manj kot -3, bo senzacija Konferenčne lige. Mura je tik pred tem, da se razsuje. Premaga jo že vsak klub, ki si vzame čas da odigra tekmo.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2021 ob 17:31 semejestraj gost

      Bog jim pomagaj, samo ka nede kakšega velkoga špota, te naj tam ostanejo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2021 ob 8:37 gost

      2x PUŠENJE. Strel v PRAZNO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.