https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Poglejte si utrinke z včerajšnje tekme v Rennesu

5.11.2021  

V Rennesu je bila včeraj odigrana tekma 4. kroga konferenčne lige med Muro in Stade Rennesu. Za vas smo pripravili nekaj utrinkov z včerajšnje tekme.

Muraši so v četrtem krogu konferenčne lige gostovali v Franciji, kjer so kljub borbeni predstavi ostali brez točk. Svojo mrežo so uspešno branili vse do 76. minute, ko je za vodstvo Rennesa zadel Badé, kar je bil tudi edini zadetek na tekmi.

Mura bo v 5. krogu skupine G 25. novembra na Ljudskem vrtu gostila angleški Tottenham.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2021 ob 13:51 gost

      Kaj tam ni virusa. Saj pa je poln stadion ljudi. A tam ni debilna vlada kera je pogrnila po celi črti. Seveda če se pa sama sabo ukvarja pa še to ne obvlada. Ker vsak minister po svoje vlada, krade, laže, manipulira, kadru je svoje debile na položaje, svetuje kao se tajkuni in lobiji naj ognejo davka državi itd.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2021 ob 14:07 kilonja gost

        Spet si pozabil levi DEBIL da imajo krepko čez 70 % precepljenost Francozi...si malo pozabil kako dolgo so imeli tam policijsko uro ? Si pozabil da greš tam za pljuvanje politika v čuzo po hitrem postopku v treh dneh obsodba.

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2021 ob 15:50 gost

        Kilonja, in ti si želiš živeti v takšni državi kjer niti politika ne smeš kritizirati za njegovo barabinsko delo?

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.11.2021 ob 14:02 karči gost

      Kljub porazu Mure ,čestitke vsem igralcem Mure. Res pa je ,zmaga je zasluženo ostala v France.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.11.2021 ob 15:46 gost gost

      Kilonja enjaj z precepljenostjo vej pa prinas so samo cepleni betežni ka pa glumiš idiota te pa naj necepleni pocrkajo pa te tudi korone nede tak tij misliš nej pa eno si zapomni virosa nemreš premagati niti z nobenin ukrepon tak kag navadno gripo ze desetletja se cepimo pa smo gripe nej uničili zato ker se viros ne da kar tak premagati in z tem bomo živeli nega drujge saj je vsako leto mrlo nekaj sto lidij od gripe pa nišče nej delo panike zaj pa dodatek gripi ki je mogoče mutirala ali je namerno napravleno pa jo zovemo pač korona ki kot navadna gripa pomori starejše in slabotne lidij tu pa tan tudi kakši mlajši bolnik ki ma imunski sistem bole slab in ščasoma mo vsi takši glede imunskoga sistema vej pa gemo samo zastrupleno industrijsko hrano zaj je še te mekdonald prišo pa če glih znamo kakšno sranje je tou smo navalili kak podgane na strup no zaj pa malo fuzbal MURA je v prvon polčasi mela šok terapijo saj so delali z nadčloveškimi napori da so obranili napade domačinov verjetno so z tako igro računali na eno piko ka je zelo dobra zamisel pa je na žalost po tem prostem strelu domačino žoga nekontrorirano zdrsnila po glavi saj sam takoj ni dojel da je zadel v naš gol drugi polčas mura povsem enakovredna včasih celo boljša od domačinov tak ka vse pohvale murašem za požrtvovalnost in borbenost BRAVO

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2021 ob 17:05 kilonja gost

        Evoga, FB crew, kup žaljivk in strokovnih razlag, ter natančne statistične podatke kot so denimo ....vej pa prinas so samo cepleni betežni KJE PRI PIZD:I se jemljete ? BOg moj, korona je prinesla popolno streznitev, Slovence sem imel za bolj pameten narod, realnost je popolnoma drugačna . Ni čudno da imamo polno južnjakov tu, kje drugje bi s epa boljše delali bedaka z matičnega naroda kjer se naselijo ?

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.11.2021 ob 17:01 kilonja gost

      Kilonja, in ti si želiš živeti v takšni državi kjer niti politika ne smeš kritizirati za njegovo barabinsko delo? Pljuvanje v obraz, metanje bakelj, ubij janšu, zmerjanje s fašizmom..lepo te prosim, oblast se bo zamenjala, ti bo vredu če bom tvoji Tanji ANNI Fajon pljunil v obraz ? Ne bo ti vredu, no, normalni ljudje torej vsi ki nismo levi psihotiki, tega ne počnemo .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.11.2021 ob 17:11 gost

        Ne obračaj besed in se ne sprenevedaj. Dobro veš kaj sem te vprašal, a tupiš vse drug samo odgovora ne daš na vprađšanje. Jaz sem zato, dače si človek zasluži, da mu pljuneš v obraz ne gkledena to, če je to Janša, Fajonova ali kdorkoli drug. To se pa nisi vprašal kaj ta vlada počne z prebivalci. Uničuje jim življenje z nezakonitimi, neustavnimi odloki z izgovorom na korno. Ma. škoda časa za Janševega pudlja.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.11.2021 ob 20:17 gost

      Edini Jansev pudelj na pomurcu si ti Df. Zakaj to vsak dan ponavljas. Zdaj ze vsak bebec ve, da delas za sds in tvojega velikega cara Janso.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.11.2021 ob 22:16 gost

      MURA je ZAKON ravno tak kot J.JANŠA.Naj živita VEČNO.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.11.2021 ob 9:17 gost

      V10dneh je zbolelo 35 tisoč ljudi koliko jih je prebolel v nekaj več kot 2 Leti!? Otroci so doma ker je zbolela 2krat cepljena učiteljica,,, virus jetu ni kaj je pa vse odvisno od imunskega sistema. Nekaj mi ni jasno pri številkah,,,,, je gdo pametnejši pa mi malo razloži koliko se je neceplenih preboleli itd......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.11.2021 ob 9:55 gost

      Koliko je bilo 5:0 za Rennes ????????? Ne samo 1:0 pa ne ga srat Tako razvpita ekipa pa samo 1:0.MURA je najbrž vse podkupila !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.