https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Remi Beltincev Klima Tratnjek na domačem igrišču

6.11.2021  

Danes, 6. novembra, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 15. kroga 2.SNL, v katerem so domači Beltinci gostili ekipo Roltek Doba. Ekipi sta se razšli z neodločenim izidom.

Beltinci Klima Tratnjek - Roltek Dob 1 : 1 (1 : 0)
(Cener 11. min in Gajič 96. min)

Prvi polčas obračuna 15. kroga je zaznamovala odlična predstva Žutih, ter zadetek Chrisa Cenerja, ki je lepo sprejel podajo in rutinirano zadel. Chris je v prvem polčasu imel še dve lepi priložnosti, a sta ostali neizkoriščeni. Lepo priložnost je zapravil tudi Luka Marič, ki je sprožil mimo vrat.

Tudi v nadaljevanju srečanja smo spremljali borbeno igro domačih, vse do zadnjih minut. Gostje so prišli do izenačenja šele v šesti minuti sodnikovega podaljška, ko je s prostega strela domačega vratarja Domna Zvera premagal Gajič. To je bil že sedmi remi Beltinec v letošnji sezoni.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.