https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta remizirala z Jadran Dekani

7.11.2021  

V nedeljo, 7. novembra, se je v Dekanih odvila tekma 15. kroga 2. SNL, kjer je domača ekipa Jadran Dekani gostila lendavsko Nafto. Tekma se je končala brez zmagovalca z 1:1.

NK Jadran Dekani - NK Nafta 1903 1:1 (0:1)

(Szabó v 8. min, Perhavec v 67. min)

Jadran Dekani: Nicoletti, Jolović, Vranješ, Perhavec (od 89. Vitezica), Meštrić (od 62. Marković), Zyba (od 76. Jakomin), Babič, Ibrahimović (od 89. Florenin Klavora), Ljutić, Kastrati, Galina

Nafta 1903: Galoši, Haljeta, Szökrönyös, Zana, Novinič, Satre (od 71. Csaba), Szabó (od 87. Drk), Németh, Florjanc, Korošec, Vinko.

Rumeni kartoni: Kastarti; Florjanc.

Tekmo so bolje pričeli gosti, ki so povedli že v 8. minuti. Za vodstvo Nafte je zadel Szabó. Lendavčani so vodstvo v prvem polčasu ohranili. V drugem polčasu pa je domačinom uspelo rezultat izenačiti. V 67. minuti je za 1:1 zadel Perhavec. To je bil tudi zadnji zadetek na srečanju. Tekma se je tako končala z remijem.

*Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2021 ob 17:43 Peri peri gost

      Bravo! Evo vam Zoltane pa Benceje pa Szekrenješe pa Szaboje pa Istváne pa Némethe pa Csabaje pa Ference pa tak dele. Tou ka delate bi lejko tudi z domačimi dečki. Zaj se pa pelajte en kroug po lendavi s kombijami. Indul a vonat.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2021 ob 18:38 Magyar Bacsi gost

      Danes v Lendavskih goricah žurka, pijemo, jemo, imamo se radi.....

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2021 ob 19:59 Magyar Bacsi gost

      Baje tudi mastnolasi želi piti in jesti zastonj?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.11.2021 ob 20:55 Risto Kubura gost

      Mastnolasi je že pijan in se ga je nažderal kot Mavra.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2021 ob 20:59 gost

      3, 6, 8 ali 9 mest vseeno je keri bodo na koncu. Prve lige pod madzarskim vodstvom ne bo nikoli. To je vecini ze vsem jasno, Gorgonam zal ne. Ne vem in ne morem razumeti, da se verjamete v te pravljice da bo Nafta sla v prvo ligo. Vsako leto hujsa farsa.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.11.2021 ob 9:13 Birke gost

        Gorgone navijajo zavalo sebe, zavolo madžarskih obračevalcev denarja valda nedu razpadnuli ? Je klub in so navijači, vse ostalo se menja .Tudi če se Gorgone palik meknejo s stadiona se nede nikaj spremenilo.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.11.2021 ob 8:15 prekmurje gost

      što je nafta?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.11.2021 ob 11:18 gost

      To že zavolo sebe pa vseeno tak ispade ven, da podpirajo to madžarsko okupacijo kluba. Naj bi kako leto bojkotirali vse tekme, pa ko bi igrali pred 50 gledalci, potem bi se madžaroni končno nekaj zganili pa razmišljali o spremembah, drugače mislijo da je vse ok in lahko v nedogled nadaljujejo z svojim pranjem in sredino druge lige v neskončnost. škoda mi je za Gorgone, so boljši navijači od Gringosov, samo malo ponosa bi morali imeti in se vsaj za pol leta umakniti pa magari bi navijali na ulici ne ta, za Črncem, to je skoraj isto kot da so na stadionu, to ni noben protest. Veliko evropskih navijaških skupin po evropi bojkotira svoje klube, če so nezadovoljni, pri Gorgonah mi žal tak izpade, da so zadovoljni z madžari in životarjenjem v drugi ligi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.