https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Žuti doma vknjižili nove tri točke

Beltinci, 13.11.2021  

Danes, 13. novembra, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 16. kroga 2. SNL, v katerem je domača ekipa Beltincev gostila ekipo Drave iz Ptuja. Slednji so v gosteh marali priznati premoč domačinom, ki so na koncu slavili s 3 : 1. Za Žute je enkrat zadel Gal Grobelnik ter dvakrat Luka Marič.


ND Beltinci Klima Tratnjek - Drava Ptuj 3:1 (2:1 )

(G. Grobelnik v 11. min, S. Rogina v 28. min, L. Marič v 45. in 85. min)

ND Beltinci Klima Tratnjek: Gyergyek, Sočič, Žaler, Kudumija, Rantaša, Raduha (od 87. Maučec), Antolin, Marič, Pihler, Džumhur (od 61. Mörec), Grobelnik.

Drava: Poljanec, Kraner (od 72. Krušič), Kahrimanović, Penič (od 46. Baligač), S. Rogina (od 83. Šabeder), Šlamberger, Bozgo, Drevenšek, Čeh (od 63. Janežič), Vogrinec, Dobnik.

Rumeni kartoni: Sočič, Kudumija; Kahrimanović, Baligač, Šlamberger.

 

Žuti so srečanje proti zadnjeuvrščeni ekipi otvorili precej ofenzivno. Že v šesti minuti so prišli do lepe priložnosti, ko je Džumhur streljal z bližine, a je gostujočo mrežo vratar ohranil nedotaknjeno. Le minuto za tem je poizkušal še Antolin, a se je znova izkazal gostujoči vratar. Žuti so nadaljevali s pritiskom in ta je se obrestoval že v enajsti minuti, ko se je Grobelnik znašel sam pred vratarjem, ter zaključil za vodstvo domačih. Po danem zadetku so pobudo prevzeli igralci Ptuja, ki so do izenačenja prišli v 28. minuti, ko so lepo izigrali domačo obrambo, Rogina pa je žogo samo še potisnil v mrežo. Izid prvega polčas je postavil Luka Marič, ki je v zadnji minuti v mrežo pospravil odbito žogo.

V drugem polčasu smo spet spremljali boljšo predstavo domačih, ki so vseskozi prihajali do lepih priložnosti, a brez pravega zaključka. Še najbližje povišanju vodstva je bil Mörec, ki je po hitrem prodoru in z lobom tudi že premagal vratarja, a so žogo z golove črte rešili Dravini branilci. V 85. minuti je le sledilo povišanje vodstva. Luka Marič je hitro pobegnil gostujoči obrambi in sam ugnal gostujočega vratarja. S tem je postavil tudi izid srečanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.