https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ljutomerska ekipa Meteorplast ŠIC bar s točko z Vrhnike

14.11.2021  

Po dvotedenskem premoru zaradi tekem osmine finala pokalnega tekmovanja se je v petek, 12. novembra 2021, nadaljevalo prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi (SFL). Na sporedu so bili dvoboji 9. kroga, zadnjega v prvem delu prvenstva. Ljutomerska ekipa Meteorplast ŠIC bar je odigrala še eno v nizu zahtevnih tekem, z gostovanja na Vrhniki pa se vrača s točko proti Siliku. Tekma se je končala z izidom 3:3 (1:0). Meteorplast ŠIC bar je prvi del prvenstva končal na šestem mestu (7 točk). 

 

Siliko Vrhnika – Meteorplast ŠIC bar 3:3 (1:0)

Pred dvobojem s Silikom, ki je na visokem drugem mestu 1. SFL, je ljutomerska ekipa trenirala brez trenerja Tomislava Novaka, ki je zbolel, zato je moštvo na tekmi na Vrhniki vodil Saša Makoter, predsednik kluba s trenersko licenco. Pred zahtevnim gostovanjem je ekipo okrepil Niko Vajda, ki si je prvoligaške izkušnje v pretekli sezoni nabiral v vrstah Tomaža ŠIC bara.

Prvi polčas na Vrhniki ni postregel z veliko priložnosti, domačini pa so povedli z izvrstno izvedenim prostim strelom Žana Janeža v 13. minuti. Za izenačenje sta priložnosti zapravila Mitja Gašparič in Vajda. Domačini so v 28. minuti preko Marka Mohoriča povedli z 2:0 in malokdo v dvorani, kjer se je zbralo 70 gledalcev, je imel upanje, da Siliko ne bo zabeležil še šeste zmage v sezoni. Med temi, ko so verjeli v povratek, so bili igralci ljutomerskega moštva. Preko Gašpariča (v 31. minuti) in z avtogolom Nikole Jandrića (35) so prišli do izenačenja. Mladi, 19-letni Janež je v naslednjem napadu, ko je tekla 36. minuta dvoboja, ponovno Vrhničane popeljal do vodstva. A ne za dolgo. Makoter je namreč na parket poslal petega igralca v polju (Alen Ruis) in v 37. minuti je Urban Goričan dosegel izenačujoči zadetek. V končnici dvoboja bi lahko Ljutomerčani prišli do vseh treh točk, a Aljaž Goznik in Vajda nista uspela premagati domačega vratarja Marka Đekovića, so zapisali v sporočilu za javnost.

Meteorplast ŠIC bar, ki je v 10. krogu 1. SFL prost, bo v sredo, 17. novembra 2021, odigral zaostalo tekmo osmine finala pokala Slovenije v Ajdovščini. Naslednji prvenstveni obračun čaka ljutomersko ekipo 26. novembra v Zagorju proti Mlinšam.

Foto: KMN Meteorplast ŠIC bar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2021 ob 13:34 gost

      Prva normalna novica pa še ta z dvodnevno zamudo prekopirana iz prlekije net.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.11.2021 ob 22:28 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ...................................................... 𝗪𝗪𝗪.𝗡𝗘𝗧𝗖𝗔𝗦𝗛𝟭.𝗖𝗢𝗠

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.11.2021 ob 11:00 gost

      Fuzbalu za deco za prave dečke je veki fuzbalu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.