https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Žuti z zmago na zadnjem gostovanju letos

20.11.2021  

Danes, 20. novembra, je na Mestnem stadionu v Ajdovščini bilo odigrano srečanje 17. kroga 2. SNL, v katerem je bila ekipa Beltincev v gosteh pri ekipi ND Primorje iz Ajdovščine. Domačini so marali priznati premoč gostov, ki so na koncu slavili z 0 : 2. Za Žute je dvakrat zadel Gal Grobelnik.

ND Primorje  - ND Beltinci Klima Tratnjek 0:2 (0:1 )

(G. Grobelnik v 9. min in 54. min)

Sodniki: Marko Podgoršek (Duplje), Žan Habuš (Kranj), Borut Gerkman (Šenčur).

Delegat: Jakob Narobe (Trzin).

ND Beltinci Klima Tratnjek: Domen Zver, Luka Sočič, Žan Žaler, Aleksandar Zeljković, Marin Rantaša (od 88. min Ivo Balažic), Patrik Raduha, Aljaž Antolin, Luka Marič (od 25. min Vito Mörec), Luka Pihler (od 72. min Tilen Klobasa), Stian Džumhur (od 72. min Alen Andrejč) in Gal Grobelnik (od 88. min Luka Hari).

ND Primorje: Denis Pintol, Luka Badžim, Miha Dobnikar, Luka Jakopović, Dominik Jalinous, Mateo Itrak, Belmin Bobarić, Matic Zavnik, Rene Šolaja, Robert Čakš in Amel Džuzdanović.

Rdeči karton: L. Sočič

Rumeni kartoni: D. Gajser; P. Raduha, 

Foto: ND Beltinci

Članska ekipa Beltincev je odigrala zadnje gostovanje v letu 2021, po dveh zaporednih domačih tekmah so se tokrat Žuti odpravili v Ajdovščino k tamkajšnjemu Primorju, ki se na ligaški razpredelnici nahaja nekoliko višje od Beltincev.

Ob polčasu je bil v Ajdovščini izid 0:1, za Beltince. Drugi polčas je bil za Žute bistveno zahtevnejši, saj je bil že v 32. minuti izključen Sočič, poškodovanega Mariča pa je zamenjal Mörec.

Žuti so kljub temu, da so drugi polčas igrali z igralcem manj, še povišali rezultat in na koncu slavili z 0:2. Tudi v nadaljevanju je zadel Grobelnik.

Foto: ND Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.