https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Kous pred tekmo z Mariborom

27.11.2021  

Mura bo v 18. krogu Prve lige Telemach to nedeljo ob 20.15 na mestnem stadionu Fazanerija v Murski Soboti gostila Maribor. Pred tekmo sta svoje misli strnila trener Ante Šimundža in Žiga Kous.

Zgodovinska zmaga nad Tottenhamom odmeva širom Evrope. Vendar Muro čaka že v nedeljo naslednje srečanje, ko bo na Fazaneriji gostila Maribor. Tako je treba že danes preusmeriti vse svoje misli v nove izzive, ki so pred njimi. Nedeljska tekma veliko šteje tako za Prekmurce kot za Štajerce, ki s Koprom zasedajo vrh Prve lige Telemach. Črno-beli s tekmo manj lovijo 11 točk zaostanka.

Po včerajšnji zmagi, danes že misli usmerjene v nove izzive

"To je izredno prestižna zmaga in zelo dobrodošle tri točke za našo samozavest in potrditev dela, ki ga opravljamo. Nikoli ne smeš podcenjevati nasprotnika, ker se to maščuje, kar smo tudi dokazali. Veselje fantov je trajalo do spanja, danes pa so že vse misli usmerjene na naslednjo tekmo," je v uvodu povedal Ante Šimundža. 

Maribor nanizal dobre rezultate na zadnjih tekmah

"Maribor je začel igrati precej bolje in nanizal dobre rezultate ter pokazal, da je ne glede na vse največji klub v Sloveniji. Od Maribora pričakujem tekmo, v kateri bodo želeli zmagati," je Šimundža komentiral nedeljskega nasprotnika.  

"Igralci so enaki, vidno je, da so osvojili zamisli novega trenerja, v obrambi so se postavili zelo čvrsto in igrajo na protinapad. Opravili bomo dobro analizo in jih skušali odpreti tam, kjer si ne želijo," je še dodal. 

Želijo si polnega stadiona

"Igramo doma, pred svojimi navijači. Verjamem, da bo stadion dokaj poln, kot bo to trenutno možno. Pričakujemo tudi dvoboj na tribuni med navijači. Vemo, kdo je Maribor, vendar zaupamo tudi v svoje sposobnosti," poudarja.

Hiter preklop na domače prvenstvo

"Adrenalin od včerajšnje tekme je še vedno prisoten. Čeprav težko, vendar vemo, da se moramo spet osredotočiti na domače prvenstvo, saj nas v nedeljo čaka pomembna tekma« je povedal Žiga Kous.

Verjame v nov uspeh

"Maribor je v izredno dobri formi, vemo, kaj pomeni v slovenskem nogometu in vemo, da nas čaka dobra tekma. Če se bomo tako borili, kot smo se včeraj, bo vse dobro", je za konec še dodal.

Občutki po zmagi 

"Vidi se, da če imaš srce, lahko premagaš vsakogar. Smo zelo ponosni," še pove. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2021 ob 16:16 gost

      ŽUTI zmagali da ne bi kdo komentiral poraza. hi hi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.11.2021 ob 17:19 MB gost

      Poraz Beltincev danes poražz Mure jutri. Janša nas je uničil. Kako je močen.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.11.2021 ob 18:13 gost

      Čestitke Muri za lep uspeh v Mariboru proti Angležem,a bolj živahno pričakujemo jutri v centru Maribora z tremi točkami iz Fazanarije.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.11.2021 ob 20:47 gost

      Vsaka tekma je na začetku zanimiva z rezultatom 0-0 , na koncu pa bomo videli kdo je boljši, žal ob porazu Mure pa pričakujemo komentar trenerja Prekmurcev,bili smo utrujeni.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.11.2021 ob 22:02 gost

      Čelavi mrzi Muro ka je vido Kučana Milana na tekmi v Mariboru ! Ka Grosuplje nema nogometa ? Nk Brinje, 7. občinska liga Ljubljana.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.11.2021 ob 8:51 gost

      Tudi jaz mrzim kučana in vse levake.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.11.2021 ob 14:35 Marko gost

      Pričakujem borbeno, nepopustljivo igro proti vijoličnim dresom. Kot v četrtek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.11.2021 ob 17:29 Ekipa gost

      Ka je gnes v ms ka je telko policia

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.11.2021 ob 17:46 gost

      Gringose bijejo Gorgone

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.11.2021 ob 18:06 Efp gost

      Se že dogaja?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.