https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Od žutega dresa se poslavlja še Ivo Balažic

29.12.2021  

Pred iztekom leta 2021 je prišlo še do ene kadrovske spremembe znotraj kluba. Od žutega dresa se poslavlja desni bočni branilec Ivo Balažic, ki je bil član Beltincev tri leta in pol. 

Iz kluba sporočajo, da je prišlo do drugega odhoda v zimskem prestopnem roku. Barve beltinskega kluba v prihodnje ne bo več branil 24-letni desni bočni branilec Ivo Balažic, ki je z vodstvom kluba sporazumno prekinil pogodbo.

Balažic je bil član Beltincev tri sezone in pol, v tem času je zbral 67 uradnih nastopov in zabil en gol. Drugoligaškega prvenca se je razveselil v prvi sezoni Žutih med drugoligaši, in sicer na gostovanju v Rogaški Slatini. V letošnji sezoni je igral na 5 tekmah, svojo zadnjo je odigral v 18. krogu proti Rudar Velenju.

Ivu Balažicu se zahvaljujejo za ves vložen trud pri igranju za Beltince in mu želijo veliko sreče na nadaljnji osebni in športni poti, so še zapisali.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2021 ob 11:44 Zuti gost

      Ivo hvala za vse in srecno!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2021 ob 11:49 gost

      Odhaja v Lendavo kjer mu bo trener magyar bacsi.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2021 ob 11:53 gost

      Jebem vam takšen nogomet, kjer se špila samo za denar in to v takih nekvalitetnih ligah, kjer bi morali biti veseli če bi dobili kdaj sendvič in pivo

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.12.2021 ob 14:58 AJAJAJAJAJ gost

      Se dogaja to, kar sem napovedal. Mura pošilja v Beltince nepreverjene igralce na šolanje, domači odhajajo. Ko Mura bukne, bodo Beltinci brez igralcev. In iz Mure se jim bodo smejali. Breznik, Apatič malo se zamislita, kaj delata iz kluba. Aja, glavno da vama kapne.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.12.2021 ob 15:07 . gost

      Odisla sta Kudumija pa Balazic. Prvi neje nic dosta pokazal, sploj nej za tujca, drujgi pa je odspilal fejst malo tekem ker trener ocitno na njega ne racuna. Zakoj torej ne bi poiskala drujge sredine pa tan spilala?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.12.2021 ob 18:01 penezi penezi gost

      Občina več nika ne nakazüje Breznik pa nika ne plačüje. Folk slabo koledare küpüje . Böltinski futbal ma najbole plačane funkcionere.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.12.2021 ob 20:06 gost

      Mura vam je kupila Ukrajinca.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.12.2021 ob 9:17 SLUŽBENI AVTO gost

      Celi čas vidim, da se ti beltinski samooklicani funkcionarji, tudi sedaj izven sezone redno kak frajerji prevažajo z službenim avtomobilom pred vsem po gostilnih. Pa ka jebenti tu ni nobenega nadzora - kontrole, po drugi strani pa morajo starši deco ki bi radi trenirati sami prevažati in kupovati opremo. Zato pa ne morejo ene otroške ekipe skupaj spraviti, vsi so odišli drugam. Občina z županom na čelu pa nič.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.12.2021 ob 9:50 gost

      KA IMA OBČINA Z TEM!??????? Občina ima polne roke drugega bolj pomembnega dela , kot pa vam farbašem organizirati labdobrc za deco!!!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2021 ob 16:07 Gost zgoraj gost

        Kaj ima občina z tem??????važno ka vsi klubi okoli imajo reflektore,v lipi slačilnice nove,sama igrišča pa posveti se delajo,ka pa Beltinci imajo od tega,kaj se je naredilo v Beltincih,rekli bodo naslednja 4,leta,ha,ha ha,dober vic,pa župan je Beltinčar,?????

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.12.2021 ob 15:42 Občan gost

      Občina z županom je glavni financ minister,Fala župan ka nedovoliš da bi Boltinci propadnuli,to pa ka domači fantje odhajajo je pa sramota za UO,SRAM,vas je lahko,vozite pa neke tujce,Balažic,HatmanSta bila standardna igralca,važno ka g.breznik,g.apatič kasejrata.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2021 ob 18:02 Gost gost

        Kak van neje jasno ka ma trener tudi nekšo besedo? Letos se pač neje računalo več na Balažica, roko na srce Rantaša se je izkazal kda je začno špilati na desnon beki. Meni je tudi žal ka ide, samo bauše ka negi špila kak pa tü ne dobij šanše. Hartman pa se vrača nazaj v klub s posoje kama so ga poslali po minute po številnij poškodbaj.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.12.2021 ob 23:04 Na ja gost

        Občanka kda koli ga lejko zamenjaš, tak ka pogumno pa se takoj menjava naredi.. Pa šče puna penez boš.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.12.2021 ob 0:14 Beltinci prva liga gost

      Upajmo da bodo Beltinci spet zaigrali v Prvi ligi. Nekoč smo bili stabilen prvoligaš. Cca 10 let. Upajmo na bouše dneve

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.12.2021 ob 8:04 gost

      Tudi za dizelaše bi veljalo NIKOLI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      31.12.2021 ob 9:41 gost

      O Bog - kda človik čita te komentare. Ali rejsan tudi v takšnih časaj ne morete brez hudobije? Kaj če je Balažic preobremenjen, dela v službi, ima družino...veliko je bil poškodovan?5x na tjeden trening, pa še tekma...Lepo van je nekdo napisal kako je z Hartmanon...pa le pišete in pišete! Slujžbeni avto - je pa ka vas briga komi ga je sponzor dal, (što ga vozi, kje, što ga tanka)zdaj bi se radi še v to vtikavali??? Ite v klub pa ga mogoče dajo van!! SLUŽBENI AVTO - tij si pa rejsan v kmici - v gostilni, idi kdaj na igrišče - zdaj v telovadnico, pa boš vido kelko dice trenejra, pa nej trbej ka jih s službenin avton vozijo, to radi delamo starši!!! Pa ka vas mučijo tej penezi: čistak preprosto je: v klub delat, mijslin ka vas nišče ne tirao, pa de van kapnolo, pa te vij puni pejnez...ka ne vupate??? Lepše je samo kritizirati in modrijo tirati! Pa če vas veseli...Hvala pa vsen ka vse v klubi po svojih močeh trudite!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.