https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čontala in Balažic pred tekmo z Olimpijo, Mura jutri v polni postavi

Murska Sobota, 9.3.2022  

Mura se bo v 26. krogu Prve lige Telemach v Fazaneriji pomerila z Olimpijo. Pred prihajajočo tekmo sta svoje misli strnila trener Damir Čontala in Gregor Balažic. 

 

Muraši so se z Olimpijo pomerili že letos februarja, ko so odigrali zaostalo tekmo 17. kroga Prve lige Telemach. Olimpija je takrat premagala Muro z 1:0 (1:0).

"Od takrat se je Olimpija še okrepila, a se njihova filozofija v igri ni spremenila," pove glavni trener Damir Čontala in doda, da pričakujejo podobno Olimpijo, kot na prvi tekmi. "To je previdno Olimpijo, ki prejema malo zadetkov, je kompaktna, čvrsta in ima individualno kvaliteto s katero poskušajo realizirati svoje priložnosti. Na jutrišnji tekmi moramo biti skoncentrirani in agresivni. Ne smejo se nam dogajati mentalni padci po prejetih zadetkih, kot se nam je to zgodilo na prejšnji tekmi," pove Čontala, ki izpostavi, da bodo morali biti pozorni na individualno kakovost v napadu, ki jo ima Olimpija. 

V polni postavi

Luka Bobičanec je odslužil kazen in bo lahko nastopil na jutrišnji tekmi. Vračata se tudi Žiga Kous in Mitja Lotrič. "Ekipa se je končno kompletirala glede na vse težave, ki smo jih imeli do sedaj. Ekipa bo prvič v popolni postavi," pove.

Sladke skrbi za trenerja? "To je vsekakor lažje, ko ti poškodbe ali kartoni ne narekujejo sestave ekipe. Je pa izredno velika konkurenca, ko so vsi igralci zdravi, brez kartonov. Po eni strani so to sladke skrbi, po drugi pa neprijetno za določene igralce," zaključi Čontala.

Pozitivni rezultati dobro vplivajo na razpoloženje in samozavest ekipe. "Mi smo Mura in moramo gledati, da iz vsake tekme izvlečemo največ, to je tri točke," poudari izkušeni branilec Gregor Balažic, ki se je letos, po šestnajstih letih vrnil k Muri. Izpostavi, da je vse, kar je povezano s klubom, na dobrem nivoju. "Vse je super, tako igralci kot trenerji," poudari Balažic.

Cilj je zmaga

Jutrišnja tekma proti trenutno drugouvrščeni Olimpiji, ki za tri točke zaostaja za vodilnim Mariborom, zagotovo ne bo lahka.

"Olimpija ima dober kader, dobre igralce, ampak mi moramo gledati nase in biti osredotočeni na svoj cilj," izpostavi Balažic.

Ključ do zmage je po besedah Murinega branilca v koncentraciji skozi celotno tekmo. "Menim, da smo boljša ekipa in da morajo točke ostati doma." Podpora s tribun je po njegovih besedah zelo pomemben faktor. "Upam, da se bo zbralo zelo veliko gledalcev," zaključi Balažic.

Tekmo boste lahko jutri, 10. marec, ob 17.30, spremljali tudi preko našega spletnega portala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2022 ob 13:54 AJAJAJAJAJ gost

      Upam seveda na neodločen rezultat. To najbolj ustreza MARIBORU.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2022 ob 14:26 Oleole gost

      Balažic in čontala .terbej pokazati na igrišče nej samo gobec mate vi ste za drugo nej kak v štale gnoj metat

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.03.2022 ob 15:05 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Oleole ka ti je oa Čontala krijf či z dveh metrov napadalci gola ne dajo. Rejsan ka je trener odgovoren za rezultat, špilajo pa itak igralci. Vutro trbej zmagati pa de že gužva na lestvici. Odprejto je se od prvoga pa do osmoga mesta.

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 8:33 NN gost

        Zakoj se pa ti dploj oglasas...dvomim ka je tebi sploj v stali mesto,ka resno ne vejte drugo kak zaliti nekoga...sami ste pa verjetno nicvrednezi,edino tej portali so vase zadovoljstvo...zalostno!

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.03.2022 ob 14:58 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Gnes Bravo:Tabor Sežana 01 se že zapleta prvenstvo je še zdaleč nej odloučeno.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 9:15 gost

        Kaj ti gorički klantoš res misliš, da bo Mura prvak? Enkrat vam je NZS s sodniki dala prvenstvo in nikoli več. Tudi Evrope ne boste videli. Je pa zanimivo, da ANTOLIN že dolgo vsako tekmo za Maribor dobro špila, za veško Muro pa ni bil dober.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.03.2022 ob 16:19 Zdrava pamet gost

      Čontala: Dobra igra? Ali si rejsan mentalno zaostal ali pa se drogiraš in živiš v svojem pravljičnem svetu. Ti gledaš mogoče lanske tekme? Prejšnje tekme ste imeli malo več sreče, igra je bila za kozlat in posrati se. Plus toga ste še vedno nesposobni gol dat!!! 11 hašišarov pa pijancov iz MS vas premaga z 2:0

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 11:32 gost

        11:28........... kaj ti misliš, da si pameten zato, ke si pečen navijač Mure. Če bi bil pameten, bi imel življenje, ženo, otroke, svoj dom, zdaj pa imaš samo Muro in toplo pivo.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.03.2022 ob 18:23 Čergoli gost

      Dva drislaša

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.03.2022 ob 18:35 gost

      ČONTA jutri nima kaj pričakovati z svojim znanjem ob igrišču z NK Olimpijo ,edino kaj je pametno je to da pusti Cipotove dečke na počivanju,kar si tako lahlo pridobi kakšno točko jutri 10.03.2022 z Ljubljansko Olimpijo.

      1 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 7:41 *** gost

        Praf si smejšen, vejpa saj špilajo brez Cipota in poglej kak špilajo. Sicer pa je to že splošno znano: domači se ne cenijo, dokler ne odidejo. Primer: Antolin in ja bravo za njega ka je odišo ka se lejko mirno dale razvija! Pa še to: sta edina keriva sta izstopala (poleg Antolina) in vedno samo serete po njima. Če špilata ali nej vedno samo serete brez veze in vedno eni pa isti!

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 8:29 janov gost

        mater moreš biti budalo ka takšne pišeš.te pa gledaj mulahusjenoviča in mu ploskaj za to ka je statist!

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 8:46 pino gost

        Ka van jes neka poven ti mladi (domači) dečki špilajo s srcon, se borijo in jin ni vseeno, ka za druge kiri so na igrišče žal to nemren lih povedati. Lejko pa poven ka so ziher boljši od enih keri se samo šetajo gore dole (pa so pripelani kak okrepitve)! Tak ka daj malo se umiri in enjaj ponavlati!.

        11 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.03.2022 ob 18:54 gost

      Si pa res NEUMEN .Na zadji tekmi je Olimpijo spremljala fortuna sreče.Salno tega ne bojo deležni.Kaj le imaš toliko proti CIPOTOM ??????? Ja ,tako razmišlja samo BUMBAR ,ki se dela pametnega. Javi se jutri po tekmi !!!!!!!!!!!!!!!!!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.03.2022 ob 10:01 gost

      Nisem muraš..nasprotno, veselim se vsakega njenega poraza( zaradi murinih oholih in vulgarnih navijačev in njihovih psovk na vsaki tekmi) ampak podpiram igranje dve Cipotov, ker se na igrišču res razdajata, kar vidimo tudi nasprotniki Mure.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.03.2022 ob 11:33 AAAAAAAAAAAAA gost

      Ha ha pacient eden rajši povej ka te bolij ka ma Mura najboukše navijače v Sloveniji. Za tebej so dobri Naftini keri šale pa kape kradnejo pa Mariborski keri sodnijka z kamenjon obmetavlejo. pa napadajo Murine da idejo domov tou je moja osebna izkušnja z zadnjoga derbija, Sprijazni se Mura je večna.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.03.2022 ob 11:35 AAAAAAAAAAAAA gost

      Pa še tou ti poven ge neman nika prouti Cipoton pa sen domačin igralcon, samo razdajanjem na igrišči je premalo. Či je razdajanje zadosta lejko ges špilan pa san prejk 60 star.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 12:52 gost

        Zato pa spilajo Mulahusejnovic, Klepač, Skoflek keri so za moje pojme vsi po vrsti slabši od njega.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.03.2022 ob 11:36 AAAAAAAAAAAAA gost

      Pa še tou ti poven ge neman nika prouti Cipoton pa sen domačin igralcon, samo razdajanjem na igrišči je premalo. Či je razdajanje zadosta lejko ges špilan pa san prejk 60 star.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.03.2022 ob 11:56 gost

      Ges tudi neman nika proti Cipotovima,ampak borbenost je gnes den ne vse,moraš meti tudi druge sposobnosti.Mlajši Cipot je dosta bokši od starejšoga in mislin,ka de je mi uspelo,samo mora meti minutažo,to de pa bole žmetno.Ka se pa tiče Antolina,pa san že inok napiso,njega je pri Muri zajebo njegov blesavi oča,šteri je ščel nikši red delati in Šimundži pamet soliti,to pa tij profesionalci ne smeš delati.Stariši so pri Muri dosta dece zajebali, samo zaradi svojoga vmešavanja v klub in delo trenerov.Nej je sakši za nogomet,tak kak nej za v politiko.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.03.2022 ob 12:31 gost

        Antolin odlično igra v MB in ga nej oca zajebo, že znal zakoj iz Mure. Za Cipota pa pravim ka moreta meti minutazo in igrati pa če je tudi kera slabša tekma iz nje se fcita. Če ne igraš ne napreduješ. Starejši Cipot je pokazo ka zna in ka iz njega lejko neka grata, mlajši pa čist drugi tip igralca in je majster z zogo. Ali tu v ten okolju ljudje ne privoščijo domačin in zato je tak. Rajši majo ex xugo pa čeprav so eni slabši. Tak je.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.03.2022 ob 14:13 karči gost

      Kako lahko pričakujemo realen rezultat,če pa imamo pri MURI trenerja iz goričkih bregov,pravzaprav to je Krajinski park Goričko , ravnotako nogometaši Mure imajo problem z sodniki,kateri bodo sodili v prid NK Olimpije.Torej na žalost pričakovan poraz NŠ Mure na Fazanariji.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.