https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zaradi kazni Mariboru na jutrišnji tekmi z Muro ne bo gledalcev

12.3.2022  

Disciplinski sodnik NZS Boštjan Jeglič je Nogometnemu klubu Maribor zaradi nešportnega vedenja navijačev naložil denarno kazen in igranje domačih tekem brez gledalcev.


Kar 14 tisoč evrov kazni

Kazen se nanaša na tekmo 25. kroga PLT, ko je Maribor v Ljudskem vrtu gostil Bravo. Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev bo moral Maribor plačati kazen visoko kar 14 tisoč evrov.

Med razlogi za kazen je zapisano, da so navijači večkrat prižgali večjo količino bakel, žaljivo skandirali nasprotni ekipi, se žaljivo izražali proti NZS, večkrat metali večjo količino števila predmetov na igrišče v smeri sodnikov, predmete so metali tudi v pomočnika sodnika, pri čemer je bil ta zadet v predel tilnika, povzročili so tudi prekinitev tekme, doprinesla pa je tudi predkaznovanost.

Domače tekme brez gledalcev

Prav tako je Maribor zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev prejel kazen igranja dveh domačih tekem brez gledalcev. Gre se za tekmi Maribor - Mura in Maribor – Celje.

Kar tri domače tekme pa bodo morali odigrati brez gledalcev na južnem delu stadiona, kjer se nahaja domača navijaška skupina »Viole«. Ob tem gre za tekme Maribor - Mura, Maribor - Celje in Maribor - Olimpija Ljubljana.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2022 ob 7:05 Magyar Bacsi gost

      Jebite se z vašimi objavami. Nateguni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2022 ob 7:31 gost

      Morali bi se sodniki vprašati kako sodijo, ne samo gledalci so krivi ker grdo govorijo. Ali so sodniki nedotakljivi?. V takšni mali državici ne moreš toliko dobrih sodnikov najti. Priprljite jih s Hrvaške, Avstrije, Madžarske......

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2022 ob 9:34 AJAJAJAJAJ gost

      Spet poteza NZS ki gre v prid Mure. Zakaj? Ni enako igrati v Ljudskem vrtu z gledalci ali brez. In potem bodo spet govorili v M.S. da dela NZS proti njim. Beda od kluba in vodstva. Upam da vas dane razmontirajo. MUDRINSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 13:47 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        AJAJAJAJ kakšno blesarijo si napijso ja z noure luknje nouri veter fuda.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.03.2022 ob 12:16 SOBOČANEC gost

      TAK VAM TREBA NAVIJAĆI KULTURA NAVIJANJA VAM JE KATASTROFALNA IN PONIŽNA MAO SE ZAVEDAJTE IGRALCI NIČ KRIVI IN ZARADI VAŠE BEDARIJE DOBIJO KAZEN TAKI NIMATE KAJ ISKATI NA TEKMI.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 15:38 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Sobočanec krri si itak nej seveda nemamo tan kaj iskati kak lani zadnje kolo nej?

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 15:43 gost

        15:38 ........ ti si tako neumen, da sploh nisi razumel kaj je prejši komentator zapisal. Upam, da nispo vsi navijači Mure tak blentavi.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.