https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Fužinar previsoka ovira za Žute

27.3.2022  

V soboto ob 16. uri je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 22. kroga 2.SNL med ekipo iz Beltinec in ekipo Fužinarja iz Koroške. Slednji so Beltinčanom zadali tretji zaporedni poraz na domačem terenu. Dva zadetka za gostej e prispeval bivši domači igralec Mateo Verunica.


ND Beltinci Klima Tratnjek - Fužinar Vzajemci 0:3 (0:0)
(Verunica 49′, 89′, Jovičić 84′)

Nogometaši Beltincev so pred približno 400 gledalci gostili sedmo uvrščeno ekipo 2.SNL. Prvi polčas je minil brez zadetkov a z dobro predstavo obeh vratarjev.

V drugem polčasu pa so gostje dvignili nivo svoje igre, kar se je obrestovalo že v četrti minuti nadaljevanja. Za vodstvo Fužinarja je zadel bivši beltinski igralec Mateo Verunica. Žuti so v nadaljevanju usmerili vse moči v napad, kar je pustilo veliko prostora gostom, ki so to s pridom iskoristili. v 84. minuti je Miloš Jović povišal na 0:2, za zaključek pa je končni rezultat postavil z svojim drugim zadetkom Mateo Verunica.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.