https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Poglejte si nekaj priložnosti v Pomurju

30.03.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

NAFTA STROJNA, PROIZVODNJA KOVINSKIH KONSTRUKCIJ išče FINANČNEGA KNJIGOVODJO. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. aprila 2022. Prav tako iščejo OPERATIVNEGA REFERENTA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika ter zahtevno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. aprila 2022. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo VZDRŽEVALCA ZAHTEVNEJŠIH NAPRAV. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma srednjo strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, dve leti izkušenj na področju vzdrževanja, vodenja in upravljanja delovnih procesov, znanje enega tujega jezika in obvladovanje metod dela z ljudmi. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 30. marca 2022. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 31. marca 2022. 

PLANGRAD MURSKA SOBOTA išče ARHITEKTA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 5-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. aprila 2022. 

TEDI BETRIEBS LENDAVA išče PRODAJALCA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 31. marca 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2022 ob 7:34 resnica gost

      Delodajalci so lažljivci ker delavcu lažejo v oči,zaposlijo tiste,ki znjimi lahko manipolirajo.Vem da jih bo bolelo to kar sem napisal ampak to je resnica.

      35 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2022 ob 11:10 likvidator gost

        čista istina. poleg tega kradejo denar, delavcem pa nič, brez katerih pa ne bi mogli nič. proleti naj bodo vsi delodajlaci, vsi direktorji so isti mafijci, likvididrati jih!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.03.2022 ob 7:59 gost

      Res samo hlapci, prijatelji, poznanci, Hrvateki, Bosanceki itd. Samo pošteni delavni Slovenci ne dobijo službe ker so za delodajalca predragi in vejo kaj so njihove dolžnosti in pravice.

      33 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2022 ob 9:56 gost

      Samo vlada kera to podpira da se zaposlijo tujci ne zaveda da tujci ne plačujejo v državno blagajno kot bi to plačevali domači delavci kerih se pa delodajalci bojijo kot hudič križa. Da mu odnesejo veliko dobička keri pa zdaj ko zaposli tujca ostane njemu.

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2022 ob 11:45 jut gost

      V domu starejših v Lukavcih iščejo spremljevalca -ko ,da jih žene ven in se z njimi pogovarja za 560 € vse dni v mesecu a eni reveži ne vejo za sebe in takim delati družbo .Zraven pa še vsa druga opravila všteta v ta tringelt .

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.03.2022 ob 12:32 gost

      Tam se zdaj zaposlijo SDS stranka kera bo popušila na volitvah.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.03.2022 ob 17:56 gost

      VIJ --gamad boste pušili SDS stranki ! skratka pa želim da zaveje novi veter ki bo pomel z delomrzneži !!!pocrkajte telebani !!!!!!!

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2022 ob 6:46 Jože gost

        Kaj je s teboj perete na sto šihtov ,daj 72 let si star pa se že zresni Pobertetnika ne pere tako kot tebe .:Kaj ti življenje smrdi ,ti kaj manjka .da se norčuješ iz vsakega ,ki napiše kakšen komentar in iz celotne Slovenije . Norčuj se iz svojega naroda . Če res tako težko živiš v Sloveniji in ti tukaj ni všeč ,glej vse meje so odprte . penzijo imaš , star si dovolj ne vidim potrebe po naprezanju za takšne stvari kot jih ti počneš .Ozri se po drugih starostnikih Preberi knjigo ,se sprehodi ,se druži z svojimi vrstniki ali mlajšimi Še enkrat če ti med nami ni lepo pot ti je prosta

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.03.2022 ob 11:14 pravičnik gost

      samo v pomurske mlekarne ne idite, ker ne samo da so kriza slabe plače, pač pa tudi odnosi so slabi in niti na prošnjo ti ne odgovorijo, zakaj bi potem sploh kaj pošiljali tja! In pa Nafta-a to še sploh obstaja? Ne bi rekel, da so plače ziheraške. V Tedi pa spet ne iti, ker je prenaporno pa slabe plače. Če pa ima kdo druge infoje, le na plan! Le tu in tako se izve najbveč resnice, ker delodjalci vsi lažejo in kradejo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.