https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Petarda Ljutomera v Veržeju

Veržej, 17.4.2022  

Na velikonočno soboto je bil v Veržeju odigran prleški derbi 15. kroga Pomurske nogometne lige med Veržejem in Avto Rajh Ljutomerom. Ljutomerčani so upravičili vlogo favorita in povsem nadigrali rivale. Končni rezultat je bil 5:0, s čimer Ljutomer še naprej ostaja neporažen na vrhu lestvice, Veržej pa na zadnjem.

Veržej 0:5 Avto Rajh Ljutomer
(Ketiš 15, Feguš Makovec 50, Nemec 55, Šalamun 80, Mihalič 89)

Ljutomerčani so v tekmo vstopili kot veliki favoriti in hitro prevzeli pobudo na igrišču. Svojo premoč s v 15. minuti tekme kronali z zadetkom Ketiša. Tudi po uvodnem zadetku so bili gostje precej boljši nasprotnik na igrišču, saj so domačini le s težavo prihajali do priložnosti. 1:0 je bil tudi rezultat prvega polčasa.

Tekma je v podobnem tempu potekala tudi v drugem polčasu. Ljutomerčani so prihajali do priložnosti in v 50. minuti povišali prednost na 2:0. Gol je dosegel Feguš Makovec. Le pet minut kasneje je na 3:0 povišal Nemec. V 80. in 89. minuti sta zadetka dosegla še Šalamun in Mihalič. Končni rezultat tekme je bila tako 5:0 za Ljutomer.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2022 ob 18:25 gost

      Trener Veržeja si je zrihta ekipo in je misla da bo konkurenčen, (nesposobnež)! Novi predsednik daj jim vetra.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.04.2022 ob 21:15 gost

      Ta pomurska liga je za 100 %slabša liga od tiste izpred nekaj let...Veržej, Kema Puconci in Križevci pa topovska hrana...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.04.2022 ob 21:21 Žalost gost

      Lepo pozdravljeni Lepo, da se objavlja rezultate vseh Slovenskih nogometnih lig, kdo je koga, derbiji itd,... Imam pa eno POMEMBNO opozorilo : Opis včerajšnjega turnirja mlajših selekcij u11 v Gančanih!!!! Naj to ne ostane PREZRTO!!! Igra se turnir treh ekip, otroci vse pripravljeni, čakajo na sodnikov prvi žvižg in turnir se začne: V drugi tekmi pa pride do----- opisali bi lahko, ne lahko moramo TRAGEDIJE!!! PREVRNIL SE JE GOL, halooooooo??? PREVRNIL SE JE GOL na otroškem turnirju 😠😠😠 Močan veter je prevrnil gol, vse lepo in prav, če bi gol bil pritrjen, ampak ni bil, HALO?? ni bil,...... A se spomnite dogodka izpred 2,3 let??? Otrok je umrl,... zanimivost sledi,..... Neki "veliki" domači poznavalec nogometa, gre mimo navijačev ekipe turnirja in se HINAVSKO NASMEJI, češ da ni železen gol,kaj panika, pa da oni nimajo nič s tem, da je to naloga trenerjev,... PA JA KDO JE ORGANIZATOR TURNIRJA??? TRENERJI??? "veliki" gospod "veliki" GANČANI 😠😠😠😠 Halo gospod "PAMETEN" a si se vsaj malo zamislil, kaj če bi tvoj otrok takrat stal pri tem golu?? Ali da bi padlo na bilo katerega otroka?? Kdo bi odgovarjal??? Saj bilo kdo bi, otroka noben ne bi vrnil 🤔😠 očitno nimaš otroka in si pač izjavil kot da si pač z GANČAN(brezcustven, hinavc,... Da ne bom dalje) ZVEZA PROSIM, DA BILO KDO BO TO PREBRAL NAJ OBVESTI ZVEZO IN MEDIJE, ter naj se objavi bilo kje, ker to pa je ŽALOST IN KATASTROFA 🙏🙏 pa v VEDNOST GOSPOD KACIJAN

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2022 ob 21:49 Skrito gost

        Zakaj nesi zadevo tam rešo? Ka maš od toga ka tu pišeš.. Se res vsaki more anonimno tu izpovedati.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2022 ob 21:51 Tupi gost

        Zakaj bi to nekdo prebral pa posredoval naprej? Če sploj tan ne bil.. Ti pa si tan ne znal gobec odpreti

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 12:57 nogometni funkcionarji MNZ gost

        Zaprite igrišče v Gančanih in kaznujte odgovorne pri organizatorju. Za življenje je šlo. To je odraz neizobraženih trenerjev in delavcev v nogometu.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.04.2022 ob 21:42 gost

      Pogrešam tretjo ligo!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2022 ob 13:01 dogodek v Gančanih gost

      Starši plačujemo vadnino, da bi naši otroci bili v varnih in strokovnih rokah. So pa v nevarnih in nestrokovnih rokah. Ta hvalisana nogometna akademija v režiji gančansko-beltinskih znalcev je ena velika potegavščina.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2022 ob 15:23 ŽUTI MARKO gost

      Breznik javi se! Da poraz de ne objavlate na pomurci. Sta z Apatićon že odala vse igrače za svoj žep? Klub pa be! Čaka te pekel plačanec. ŽUTI MARKI stanimo gor in poglednimo ka mafija dela v klubi! Jeseni več ne de kluba zato ka ne de igračof. No pa povejte kelko plače mate! Apatić, Breznik, ajdi, podatke na sto!

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 15:37 Ninko gost

        Nemre on na ravensko. Njemi morete tu napisati. Ovak te znali što je.hahahah On more skriti biti tak njemi najbole ide lajati

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 21:35 Komentator, Ninko gost

        Nej važno što smo mi. Važni ste vij. Važno je ka folk zvedi kelko plače ma Apa keri dela za sebe. Tüdi pri nas v Soboti napravo sranje s svojin pajdašom. Celskin menedžeron. Zatou so vama doj zalopütnili vrata v Soboti. Keri predsednik v drüjgi ligi ma poleg Breznika plačo? Naša deca do pa poniževana. Sram naj vas bo lopovi! V soboto bi na igrišči doj držala štango ka se ne bi premetavala na deco.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 22:08 Ne razmis gost

        Ka v pizdi tu na pomurcu nekse podatke pa plače prosiš. Oglasi se v klubi ali pa enjaj lajati.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.