https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža z Ludogorcem osvojil naslov bolgarskega prvaka

18.4.2022  

Nogometaši Ludogorca so predčasno osvojili naslov bolgarskega prvaka. Do enajstega zaporednega naslova je klub iz Razgrada prvič popeljal slovenski trener Ante Šimundža, ki je še jeseni vodil Muro in se z njo prebil v skupinski del evropske konferenčne lige.


V nedeljo je Ludogorec doma premagal sofijsko Slavijo s 4:1 ima ima štiri kroge pred koncem prvenstva pred najbližjim tekmecem, sofijskim klubom CSKA, nedosegljivih 14 točk prednosti. V vrstah gostiteljev je slovenski reprezentant Žan Karničnik odigral vso tekmo.

Šimundža je ekipo iz Razgrada prevzel v začetku leta, na devetih tekmah je osvojil kar 25 točk. Sedaj bo skušal osvojiti še bolgarski pokal za dvojno krono, navaja STA.

Šimundža je lani decembra zapustil Muro, ki jo je v skoraj štirih letih in pol popeljal do največjih uspehov v zgodovini. Sobočane je v prejšnji sezoni vodil do prvega naslova državnih prvakov, pred tem so osvojili tudi pokalni naslov.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2022 ob 11:48 lepec gost

      Usrane pedersko

      10 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2022 ob 13:21 GOST gost

      ZASLUGE PREŠNJEGA TRENERJA MO VIDELI ZDAJ KAK NAPREJ TRI MINUSE ADIJO

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2022 ob 13:35 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Bolgarski naslov je itak nekaj samoumevnoga. Či se ne uvrsti v LP pa dobi odpoved.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2022 ob 13:52 gost

      Ka Mičo masnolasi tudi igra za Ludigrad s številko 5, ka je na sliki ?

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 16:18 Čergoli gost

        Mastnolasi si bo baje pred volitvami opral lase. Mr. Čoba pa si bo dal naravanati čobe.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2022 ob 15:35 gost

      Šimundža je Bog Mure in zdaj je še osvojil Bolgarsko prvenstvo. Kapo dol pred Bogom nogometa. Kafič treneri se pa zdaj pojejo od zavisti.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2022 ob 15:56 karči gost

      Bilo i prošlo ,za nas je pomebno ,da Mura pride do trejega mesta in gremo v Evropo, ali pa se nam nasmehne sreča in ostanemo na prvi polovici lestvice v 1.SNL----5.MESTO----

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.