https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Real Madrid osvojil 14. naslov v Ligi prvakov

28.5.2022  

Nogometaši madridskega Reala so osvojili svoj 14. naslov v Ligi prvakov. V finalu v Parizu so premagali šestkratnega zmagovalca Liverpool z 1:0 (0:0). 

 

LIVERPOOL – REAL MADRID 0:1 (0:0)

(Vinicius Junior 59. min)

Liverpool: Alisson Becker, Alexander-Arnold, Konate, van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago Alcantara (od 77. Firmino), Henderson (od 77. Keita), Salah, Mane, Diaz (od 65. Jota).

Real Madrid: Courtois, Mendy, Alaba, Militao, Carvajal, Casemiro, Modrić (od 90. Ceballos), Kroos, Vinicius (od 93. Rodrygo), Valverde (od 85. Camavinga), Benzema.

Rumeni karton: Fabinho. 

 

"Jubilejni 30. finale, odkar se tekmovanje imenuje liga prvakov, se je začel s črno piko za organizatorje, saj so sodniki tekmo začeli s polurno zamudo zaradi težav Liverpoolovih navijačev pri vstopu na pariški objekt, zaradi česar so bile njihove tribune še dolgo po prvotno predvidenem začetku relativno prazne. Takisto so zaradi prometne gneče relativno pozno na stadion prišli tudi rdeči.

Po poročilih o tem, da so policisti oziroma varnostniki pred stadionom uporabili tudi solzivec, pa se je ob 21.36 vendarle pozornost preusmerila na nogomet in na deveti obračun Reala in Liverpoola v ligi prvakov oziroma njenem predhodniku pokalu državnih prvakov," poroča STA.

 

V 59. minuti je Vinicius Junior iz bližine zadel za 1:0.  Junak večera je bil vratar Reala Thibaut Courtois, ki je preprečil več zadetkov.

Karim Benzema je s 15 goli najboljši strelec tekmovanja v tej sezoni.

Nogometaši so kolajne in pokal prejeli iz rok predsednika Uefe Slovenca Aleksandra Čeferina. 

* Foto: Twitter Real Madrid

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2022 ob 7:27 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Ge san nej navijač Reala, samo ka se spitavlejo što si zasluži zlato žogo Salah ali Benzema, vej pa Benzema je za Salaha profesor nogometa.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2022 ob 7:49 GOST gost

      Z FRANCOSKO POMOČJO BANDA ŽE SO SRALI PO AVTOBUSU GOL IZ ZALEDJA KA KJE JE BIL VAR GNEZ GLIDAJTE POGLOBI SE V LINIJO ISTI KURAC KAK V SLOVENIJI IGRAČA SO JIM PUSTILI V PAR, ZA NAGRADO NASLOV KOGA MAJO ZA NORCA

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.05.2022 ob 8:02 GOST gost

      ČI BI MURA MEJLA MILIJONE KJE BI BILA HANZEK GORIČKI POL TEKEM PO EVROPI PLAČANIH

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.05.2022 ob 8:41 gost

      Ge San tak dugu čakal ta začetek tekme ka San se nacukal in zaspal. Pa ešče zdaj ne mam pojma što je zmagal liverpul ali real ali pa sudnijki. Neeven.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2022 ob 8:57 gost

      Tej sralaši sigdar majo srečo. Enkrat pridejo prek polovice igrišča pa gol dajo. Pa to je tudi vse ka so pokazali

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.05.2022 ob 9:57 gost

      kak pa kaj Barcelona?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.05.2022 ob 10:34 REAL ČISTA NULA gost

      Igralci Reala čista nula, če nemajo tak dobroga golmana dobijo najmanj 5 komadov. Realovi luzerji so samo enkrat streljali na gol in takrat dali gol in to je tragikomika nogometa. Real seje vse tekme po sreči privlekel do finala in v finalu ista zgodba.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.05.2022 ob 10:41 FUJ MARCELO gost

      Ka se te rezervist Marcelo, ki ni igral na nobeni tekmi ven meče, kot da bi bil kapetan. REAL ga drži samo zaradi miloščine, njemu je kariera končana.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.05.2022 ob 11:45 gost

      đoučite samo đoučite, real najboljši klub vseh časov.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.05.2022 ob 14:15 gost

      Najprej vse cestitke Real Madridu za 14. naslov prvaka Evrope. Najtezja pot do naslova v Ligi Prvakov vseh casov. Najprej izlocili superzvezdniski PSG, nato branilce naslova Chelsea, v polfinalu po enem najvecjih, ce ne najvecjem preobratu vseh casov v Ligi Prvakov izlocili glavne favorite za naslov Manchester City, v finalu pa je padel se Liverpool, ki je bil se nedolgo nazaj v igri za zgodovinski quadrupple in se je zdel kot najmocnejsa ekipa na svetu. Sam sem bil se pred polfinalom mnenja, da sta letos Man City in Liverpool v Ligi Prvakov krepko premocna za vse in bosta med seboj obracunala v finalu za evropsko krono. Pa me je Real Madrid demantiral. Res neverjetno kaj jim je uspelo letos. Najvecje zasluge za to ima brez kaplje dvoma letos izvenserijski fenomenalni Karim Benzema. Potem so tu se izvrstni Courtois, maestro Luka Modric in seveda moz odlocitve, Vinicius. To, kar je letos v Ligi Prvakov uspevalo in se poklapljalo Realu,se v zgodovini tega tekmovanja se ni zgodilo in se verjetno se celo vecnost ne bo. Res neverjetno kaj jim je uspevalo. Liverpool pa izgubil boj za obe glavni lovoriki v sezoni. Odlicni so bili skozi celo sezono, a na koncu izgubili boj za naslov prvaka Anglije z Man Cityjem, v Ligi Prvakov pa jih je na zadnji stopnici ustavil Real Madrid. Vseeno cestitke Redsom za prikazano v letosnji sezoni, verjamem da bo naslednja se uspesnejsa. Se enkrat cestitke Real Madridu za evropski naslov.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.05.2022 ob 10:11 Magyar Bacsi gost

      Dol mi visi Real, skrbi me za moj HODOŠ!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.05.2022 ob 10:52 RMA gost

      5x odpisani 5x zmagale pa se dignili pokal nakonci. Mislen ka nej trbej niti komenterate dale. Telko o ton ka je 'nezasluzeno' HALA MADRID!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.05.2022 ob 11:31 kilonja gost

      Nezaslužen naslov, slabši v finalu, slabši so bili tudi v polfinalu, v bistvu so jim sodniki in nasprotniki podarili naslov .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.