https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam se odpraviti ta vikend? Tukaj je nekaj predlogov

16.06.2022 ob 16:55  

Tudi ta vikend bo v Pomurju zelo pestro dogajanje. Zbrali smo nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 17. junij

Mokri petek v Kobilju

Dogajanje se bo začelo ob 15.30 z mokrimi igrami, v katerih sodelujejo ekipe s štirimi člani, ki premagujejo različne vodne ovire. Zvečer sledi zabava s skupino Magazin ter skupino Ljubavnici. Prireditev bo potekala ob vsakem vremenu, saj je organizator poskrbel za velik prireditveni šotor.

Knjižnica pod zvezdami v Beltincih

Literarni del se bo s predstavitvijo knjige, z naslovom Nespodobni odvetnik, začel ob 20. uri. Knjigo bosta predstavila dr. Peter Čeferin in avtor, Tadej Golob. Sledi še glasbeni del, nastopil bo Zoran Predin.

Sočna vilica v Murski Soboti

Kulinarično razvajanje ob odlični hrani in prijetni glasbi v središču Murske Sobote, bo potekalo med 11. in 20. uro.

Mačje mesto v Radencih

V Radencih bo od 17. pa do 18. junija potekal že 8. Družinski turistični festival Mačje mesto, katerega organizator je Občina Radenci in je namenjen predvsem otrokom in družinam. Pripravili so bogat in pester program, ki si ga lahko ogledate na http://www.macjemesto.si/

Sobota, 18. junij

Ozaveščanje reševalnega pasu

Prostovoljno gasilsko društvo Murska Sobota ob svoji 140. obletnici delovanja prireja dogodek Ozaveščanje reševalnega pasu. Dogodek bo potekal od 9.00 ure do 12.00 ure na ploščadi pred NLB v Murski Soboti. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše.

Noč ob Bukovniškem jezeru

Zabava ob Bukovniškem jezeru, se bo začela ob 20. uri. Nastopili bodo Ines Erbus in skupina Sladki greh. Vstop je prost.

Sprehod ob glasbi z Julie Fajhtinger

Vabljeni na drugi letošnji Sprehod ob glasbi po Trubarjevem drevoredu, s pričetkom ob 10. uri. Za prijetno dopoldansko druženje bo poskrbela Julie Fajhtinger. Dogodek poteka v organizaciji MIKKa Murska Sobota in Mestne občine Murska Sobota.

Poleti v Lendavo: Koncert Crvene jabuke

Letošnji poletni program pričenjajo s koncertnim dogajanjem za mlade in mlade po srcu. V Športni park Lendava prihaja skupina Crvena jabuka, za ogrevanje pa bo od 19. ure naprej skrbela domača lendavska zasedba Lamour Fou.

badRADgona festival

Mladinski center Gornja v sodelovanju z Jugendraum RAdau organizira drugi badRADgona festival, s pričetkom ob 15. uri na mostu prijateljstva v Gornji Radgoni. Vstop je prost.

140. obletnica PGD Beltinci

Prostovoljno gasilsko društvo Beltinci praznuje 140 let in vas vabi na gasilsko veselico. Proslava ob praznovanju se prične ob 18. uri, po proslavi pa sledi gasilska veselica s skupino Čuki. Vstop je prost.

Neda Ukraden & Weekend-Band v Korovcih

PGD Korovci praznujejo 120. obletnico delovanja in ob tej priložnosti prirejajo gasilsko noč v Korovcih. Proslava se prične ob 18. uri, sledi pa nastop Nede Ukraden in skupine Weekend-Band. Vstop je prost.

Nedelja, 19. junij

Vidovo proščenje

V sklopu dnevov turizma Občine Dobrovnik bo potekalo že tradicionalno Vidovo proščenje. Svete maše bodo ob 8.30 in 10.00, potem pa sledi veseli popoldan ob Bukovniškem jezeru s skupino D-Dur. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2022 ob 6:59 NN gost

      V petek od 18.ure ter v soboto od 15.ure v Gradišču dnevno nočni turnir v malem nogometu.Srecelov ter ribe na gradiski način...

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2022 ob 7:58 gost

      Res pestro dogajanje ni da ni in vse zastonj. Samo hrana in pijača bosta toliko dražji da se po plačajo veš te zvezde kere počasi ugašajo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.