https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Muraši prispeli v Moldavijo

6.7.2022  

Muraši so danes, nekaj minut pred 13. uro po lokalnem času, pristali v Moldaviji. Nogometaši so že v hotelu, sledi počitek in zvečer preizkus zelenice na stadionu Zimbru.


Muraše jutri čaka prva tekma prvega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo. V Moldaviji bo nasprotik FC Sfintul Gheorghe Suruceni. 

Danes ob 10. uri so čarno-bejli poleteli proti Kišinjevu, kjer jih jutri ob 19. uri po slovenskem času čaka tekma proti Sfintul Gheorghe, ki bo odigrana na stadionu Zimbru, kjer svoje tekme igra moldavska reprezentanca.

Damir Čontala je s seboj v Moldavijo vzel 23 nogometašev, med potniki so Matko Obradović, Klemen Mihelak, Vid Šumenjak, Kai Cipot, Tio Cipot, Luka Bobičanec, Nik Lorbek, Žiga Kous, Gregor Balažic, Mihael Klepač, Niko Kasalo, Josip Majić, Martin Šroler, Alen Kozar, Klemen Pucko, Nikola Petković, Matic Maruško, Dardan Shabanhaxhaj, Kobie Morris, Srđan Kuzmić, Jan Đapo, Amar Beganović in Samsindin Ouro.

Z ekipo pa v Moldavijo sploh ni odpotoval Mirlind Daku. Kosovski napadalec bo moral prvo tekmo sezone spremljal, kar iz Prekmurja. Razlog za to pa so politična stališča Moldavije, saj tamkajšnji organi niso izdali vize, ki je potrebna za vstop v državo. Moldavija namreč spada med tiste države, ki ne priznavajo Kosova, v tem stališču pa gredo tudi tako daleč, da državljanom Kosova ne dovolijo vstopa v svojo državo.

  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.07.2022 ob 10:01 gost gost

      SREČNO VELIKO USPEHA LEP LET

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.07.2022 ob 10:20 gost

      V Moldavijo pelate lekar navijače, kateri niso to bili nikoli?

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.07.2022 ob 10:39 AJAJAJAJAJAJ gost

      Plačan izlet za rekreativce. Rezultat? HAHAHA, počakajte do jutri.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2022 ob 11:06 AAAAAAAAAAAAA gost

      AJAJAJAJAJAJ daj prosin te deni si kapo na glavou da ideš na sunce ka ti je že možgane do kraja skujalo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.07.2022 ob 12:33 gost

      Idemo dečki po ugoden rezultat,na domačoj tekmi v Fazanariji, de vas pa čakalo 4000 pravih navijačov Mure in enih par sto takših kak so;ajajaja in ostala gamad prekmurska.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2022 ob 15:04 TIJ OB 12:33. gost

      Gda ešče pa bilou na tun golobinjeki 4 gezeru lidij, tij bokibogme sagšuga vijdiš dvojnu. Cilou z moldavcami, ka vas rasčesnu kak cotu. Zaj komaj vijdin, ka van falij primušek, zaj ste gotovi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.07.2022 ob 0:48 gost

        Ka boš znal, ti tele eno, prlej se pozanimaj malo kak kaj napišeš. Že v ranih 90 letaj je bilo na ton iston stadioni uradno okoli 4 gezero lujdi. Zaj pa ide okoli 5,500 gor.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.