https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Izabela ne bo okrepila vrst ŽNK Nona Pomurje Beltinci

8.7.2022  

Iz ŽNK Nona Pomurje Beltinci so sprva sporočili, da se je domači ekipi na treningih pridružila Primorka Izabela Križaj, a kot kaže temu ne bo tako.

"Po današnjem razgovoru direktorja kluba z Izabelo Križaj, je odločeno, da Izabela ne bo okrepila vrst ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Potem, ko so bile že dogovorjene vse podrobnosti prestopa in je z ekipo že opravila trening, se je Izabela odločila, da bi s prestopom v Pomurje preveč pogrešala prestolnico.

Dejstvo je, da igralkam v Prekmurju ne moremo ponuditi ugodja in glamurja prestolnice, ponudimo pa jim lahko klene, močne toda srčne ljudi, ki vsakega gosta sprejmejo z odprtimi rokami. Ponudimo jim lahko športne izzive na najvišjem nivoju. Kot najtrofejnejši slovenski ženski nogometni klub ponujamo igralkam močne mednarodne dvoboje in možnost afirmacije na mednarodnem področju. Vsekakor pa igralkam nudimo tudi solidne pogoje za treninge, skupaj z našimi sponzorji možnosti za bivanje v Prekmurju in v skladu z našimi zmožnostmi tudi možnost zaposlitve pri naših sponzorjih.

Znani slovenski pregovor pravi, da je vsak sam svoje sreče kovač, zato želimo Izabeli na njeni športni in življenjski poti vse najboljše.

Vas naše zveste navijače pa obveščamo, da nas še naprej spremljate, saj presenečenj še ni konec," sporočajo iz ŽNK Nona Pomurje Beltinci.

"Iza dobrodošla na ravnici", so zapisali v klubu.

FOTO: FB ŽNK Pomurje Beltinci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.