https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Balažic: »Naredili bomo vse, da potrdimo zmago iz gostovanja«

14.7.2022  

Pred današnjo povratno tekmo prvega kroga kvalifikacij v konferenčni ligi, ko bo Mura na Fazaneriji ob 20. uri gostila FC Sfintul Gheorghe, je svoje misli strnil Gregor Balažic.

 

Branilec Gregor Balažic pove, da je pred povratno tekmo stanje duha v ekipi takšno, da se zavedajo, da je izhodišče dobro, da so naredili osnovni cilj, da so zmagali na prvi tekmi. Vendar so že zvečer po tekmi začeli razmišljati na povratno tekmo. Vsi v ekipi so osredotočeni ter poznajo sedaj nasprotnikove prednosti in slabosti, ampak osredotočeni bodo nase in bodo naredili vse, da potrdijo to zmago iz gostovanja v Moldaviji tudi na domačem terenu. Glede gola v končnici za 2:1 pa doda, da se v Evropi dogajajo take stvari, takoj se lahko vsaka napaka kaznuje. So pa vsi profesionalci, zabolelo pa je na trenutek, ali nimajo kaj, morajo gledati na to, da bo tega čim manj. In da bodo doma zmagali brez prejetega gola. 

Glede možnosti razmerja za zmago pred to tekmo ne bodo nič preračunavali. Misli, da gredo na tekmo, kot, da se začne 0:0, pa da bodo res dali maksimalno od sebe in da bodo osredotočeni 90 in še več minut. Predvčeraj so opravili prvi trening in misli, da so se na zelenico že navadili in da ne bo nobenega problema. Nova zelenice bo seveda prednost. 

Balažic govori med drugim tudi ruski jezik, vendar poudari, da niso nič "špijunirali". Doda pa, da je razumel vse, kar so se pogovarjali igralci iz Moldavije, da bi pa kaj "špijunirali" pa ne. 

Karte se dobro prodajajo. Vzdušje bo, tako da bo to pomenilo dodaten veter v jadra. Tudi če je domača oziroma Evropska tekma, so najbolj zadovoljni, ko imajo zmeraj za prvenstvo dodatno podporo, kar jim daje dodaten motiv in energijo. Seveda pa pričakujejo podporo, kot so jo vajeni v Fazaneriji. Oni pa bodo naredili vse, da se oddolžijo navijačem, poudari Balažic. 

Glede na kadrovske spremembe pa doda, da so fantje odlično sprejeli trenerja. V slačilnici so se tudi odlično sprejeli, si medsebojno pomagajo, tako da ni nobenega problema. Obenem pa doda, da bo vsak novi obraz dodatna nova moč v novi sezoni. 

Kar je povedal Damir Čontala, glavni trener članske ekipe NŠ Mura, si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2022 ob 12:59 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Idemo po nouvo zmago gnes najmenje 3500 gledalcov na stadioni navija za vas.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.