https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometna zveza Slovenije ni ugodila Olimpiji, tekma z Muro bo

16.7.2022  

Vodstvo Prve lige Telemach je zavrnilo prošnjo nogometašev Olimpije.

Ljubljanska Olimpija je Nogometno zvezo Slovenije (NZS) zaprosila za prestavitev nedeljske tekme z murskosoboško Muro, a je NZS odločila, da tekma bo odigrana.

"Vodstvo tekmovanja Prve lige Telemach je v petek 15. julija ob 17:51 prejelo prošnjo NK Olimpija Ljubljana o prestavitvi tekme 1. kroga Prve lige Telemach med NK Olimpija Ljubljana in NŠ Mura, ki je bila delegirana za nedeljo, 17. julija ob 20:15, zaradi težav pri povratku v Slovenijo.

Vodja tekmovanj je ugotovil, da glede na veljavne predpise in sklepe pristojnih organov ni izkazan upravičen razlog in niso podani pogoji za prestavitev tekme, zato se prošnji za prestavitev tekme ne ugodi.

Tekma bo odigrana v prvotno delegiranem terminu, v nedeljo ob 20:15 s prenosom na Šport TV 1," so sporočili iz NZS.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2022 ob 20:50 Jože Činč gost

      Fala bouge, zgledne ka bou Kockar Čunta pa zaslüžo nekaj, če nej pa socialna pa eurokrem na krüj!!!

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.07.2022 ob 10:24 Dillinka gost

        Ejjjjj dilinka Yusuf ka se ti delaš??? Od kda pa si ti važnjak Prlek??? Ti je Grossman škoudo???? Vaček pa Mb šiš - miš pa čuntova župa sta dva najvekša humorista 1. SNL - klovnovske. Mi ga dilinke boukše bršemo, po prouston pade pa letimo kak torpedaše.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2022 ob 0:54 gost

      Edino pravilno,j..ebire se usrani zabari

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2022 ob 14:20 kot sem včeraj napovedal gost

      liga se začela, stavnice delajo, Maribor, že dvoznak 02 in par Djurgarten ob vplačilu 25 eur je bil dovolj za dobitek nekaj čet 70 eur, torej zaslužek = 45 EUR.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2022 ob 16:53 gost

      ČONTALA KAJ TOLIKO FORSIRAŠ TEGA NIČ VREDNEGA KOSA KATERI JE NA VSAKI TEKMI MED NAJ SLAPŠIMI DOBRE IGRALCE PA IMAŠ NA KLOPI SEVEDA TO SE DOGAJA SAMO TRENERJO BREZ ZNANJA

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.07.2022 ob 19:00 gost

      Tij Dilinka nepijše neka na pamet vače se pa trda vogrin

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.