https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Tako zgleda prenovljena Fazanerija

Mestni stadion Fazanerija , 24.7.2022  

Zraven nove travnate površine so v Fazaneriji poskrbeli še za eno novo pridobitev. Prenovili so sejno sobo, jo odeli v Murine barve in poskrbeli za zlat pridih zgodovine. V prenovljenem prostoru bodo odslej med drugim potekale tiskovne konference in analize za nogometaše.


Fazanerija je dobila novo travnato površino, igrišče bo bližje navijačem in nogometna izkušnja bo odslej še boljša, pristnejša. V NŠ Mura so z lastno naložbo in ob pomoči Mestne občine Murska Sobota, Nogometne zveze Slovenije in Fundacije za šport poskrbeli za novo pridobitev v Murski Soboti. Da se je Fazanerija »preoblekla« v novo podobo, je bilo potrebnega veliko truda, dela in materiala.

Ob tem so se zahvalili vsem, ki so jim na kakršen koli način priskočili na pomoč in omogočili, da je nova zelenica v Fazaneriji postala realnost. To so:
- Dengrad, - Hortek - Hortikultura - Ekologija posredništvo Boštjan Peček s.p., - Vohar Transporti d.o.o., - Debok prevozi, - Trans Beton, - Delta Prati, - Pungrad Bodonci, - GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer d.o.o., - Apolis trgovina, energetski sistemi d.o.o., - Roškar prevozi, - Murexin d.o.o., - GP VIA gradnje d.o.o., - Benko-Tehna, trgovsko, proizvodno in storitveno podjetje, Puconci d.o.o., - Elteck s.p. in - Zeleni - Sistemi, družba za trgovino, storitve in zastopništvo namakalnih sistemov d.o.o.

Robert Kuzmič pa je ob tej priložnosti dodal: »Ob tej priložnosti se najprej lepo zahvaljujem našemu športnemu direktorju Denisu Rajbarju, ki mu je s svojimi ogromnimi izkušnjami v gradbeništvu uspel tako zahteven projekt v predvidenem času spraviti pod streho. Najlepša hvala tudi vsem ostalim prostovoljcem, navijačem, predstavnikom navijaške skupine Black Gringos in drugim, ki ste nam pomagali, tudi v napornih preteklih dneh.« 

Obenem so zraven nove travnate površine v Fazaneriji poskrbeli še za eno novo pridobitev. Prenovili so sejno sobo, kjer bodo odslej med drugim potekale tiskovne konference in analize za nogometaše. 

Tako kot vsa leta so jim tudi tokrat na pomoč priskočili zvesti sponzorji. Med njimi ne manjka čarno-bejlih gostiln in drugih podjetnikov, ki so jim s svojo pomočjo omogočili ureditev sobe, na katero so lahko ponosni. 

Iskrena zahvala gre naslednjim sponzorjem in donatorjem:
- Mizarstvo Kuronja, - Lesoplast internacional, - Tiskarna Aip Praprotnik, - Slifas - Slikopleskarstvo in fasaderstvo Vojko Gergorič, - Elteck s.p., - Pizzeria Venezia, - Caffe City, - Mehomar Dom, - RSD Dom Catering, - Gostilna Lipot, - Ares, - Čajnica A&D, - Okrepčevalnica Carica, - Gostilna Spirić, - Avtovleka Kumin, - Fitness Center Murska Sobota, - Okrepčevalnica Pajdaš, - Frizure Tadej, - Gostilna Na Gmajni, - Debok Caffe, - Dom Elizabeta, - Okrepčevalnica Marjana, - Dnevni Bar Sukič, - Gostilna pri Eriki, - Kocka Bar, - Kava bar Dalmatinka, - Okrepčevalnica pri Martinu, - ZZ5RA, - Pogrebništvo Banfi, - Gostilna Klement, - Dnevni Bar Jožica in - Restavracija Ribji Grill. Mi smo Mura!, so zapisali pri NŠ Mura.

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.07.2022 ob 7:41 gost

      Pohvale !!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.07.2022 ob 7:45 gost

      Naj se samo "stari lešinarje ne motajo okoli kluba" ker morda so zavohali DENAR. Tirati vse čim dalje stran od kluba.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.07.2022 ob 8:37 AJAJAJAJAJ gost

      No super lepo, prelepo za drugo ligo. GORIČKI KLANTOŠI.

      2 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.07.2022 ob 8:49 gost

      Kapo dol vsem,ki ste vse to omogočili!!

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.07.2022 ob 9:11 bgms gost

      super, samo šteri je te zmazek napisal pri tribuni gringosov? Jao malo estetsko bi to lejko bilo

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.07.2022 ob 9:35 Zajebani0 gost

      Ajmo mura ČONTALA zakon

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.07.2022 ob 9:38 Prečvrknjeni gost

      Ajmo mura ČONTALA zakon

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.07.2022 ob 10:48 gost

      ČONTALA JE NAJSLAPŠI TRENER V PRVI SLO. LIGI SLAVIC PA NAJSLAPŠI POMOČNIK ZATO PA NE MORE BITI MURA USPEŠNA

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.07.2022 ob 11:57 gost

      Nogomet zablokirajte

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.07.2022 ob 17:19 Tribune gost

      Tribune trbej se zriktate

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.07.2022 ob 19:19 gost

      Oni zgoraj ki piše zablokirajte nogomet zakaj pa potem bere na tem portalu če ga ne zanima a verjetno ga zanima nogomet če bere na tem portalu samo o nogometu brezvezneš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.