https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čontala: »Verjamemo vase, svoje kvalitete in upamo, da se nam bo izšlo«

Fazanerija, 27.7.2022  

Pred povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij za Konferenčno ligo proti St. Patricks Athletic sta danes, 27. julija, na Mestnem stadionu Fazanerija izjavo za medije dala trener NŠ Mura Damir Čontala in Mirlind Daku. 

Trener imate kakšen sivi las več od zadnje tekme z Domžalami?

(smeh) Nekako postajajo te naše "turbolente" tekme ža kar naša stalnica. Mogoče je ta zadnja tekma še malo bolj izstopala, kot prejšnje. Seveda bi si vsak trener želel, da je tekma bolj kontrolirana, manj "turbolenta", ampak na koncu so pomembne točke, pomembna je zmaga. 

Treba pa je tudi vedeti, da takšne zmage sprožajo tudi več energije, vlijejo več samozavesti igralcem. So tudi potrditev, da ko si že na tleh, se lahko dvigneš. Dokazali smo, da imamo to kvaliteto, da lahko obračamo rezultat. Za gledalce pa je to na koncu še toliko bolj vabljivo za naprej, število golov in priložnosti, ki si jih ustvarjamo. 

Vas lahko nasprotniki še s čim presenetijo?

To bomo videli jutri. Presenetili pa nas na prejšnji tekmi niso, je pa bila igra nasprotnika še bolj intenzivna, kot smo pričakovali. Na igrišču so pokazali še večjo agresivnost, večjo čvrstost v "duelu" in dominantnost. Na svoji strani so imeli tudi sodnika in vso dogajanje je šlo v njihov prid.

Naša samozavest je bila manjša, smo pa preživeli. Dvomim pa, da lahko oni sedaj igrajo drugače. Sedaj bomo mi želeli na svojem igrišču, pred svojimi navijači vsiliti njim naš stil igre, tako bo njihov izražen v manjši meri. 

Biti moramo dosti bolj mirni v fazi organizacije napada, ker če začnemo mi z dolgimi žogami, "dueli", preskakovati igro, bo šlo vse spet na njihov mlin, ker to radi počnejo oni. Želimo si umiriti tekmo, s tem da imamo mi kontrolo nad žogo, da jih prisilimo, da so zadaj.

Bo enajsterica enaka kot na prvi tekmi?

Imamo zelo kakovosten in enakovreden kader, je pa še dilema ali dve. Ogromnih sprememb pa ni pričakovati. Nastop Balažica pa je za jutrišnjo tekmo še vedno negotov

Kako pomembna je podpora navijačev?

Gledalce pozivam, da se v čim večjem številu udeležijo tekme in da se jim "revanširamo" s tem pristopom publike. S tem lahko pridobimo na svojo stran tudi sodnika, z neko pozitivno energijo, kar je ob tem izenačenem dvoboju na koncu lahko tudi ključno. Odlično vzdušje je bilo že sedaj v nedeljo proti Domžalam, pričakujem, da bomo sedaj še za en nivo višje. 

Kakšne so možnosti, da bo Mura igrala v tretjem krogu?

Sem vedno optimist. Vsakega lahko premagamo ob našem dobrem dnevu. Upam, da bo tudi jutri naš dober dan. Ne bo lahko. Mogoče imamo rahlo prednost kot domačini.

Smo videli, da ima nasprotnik kvaliteto in ga maksimalno spoštujemo. Vseeno pa verjamemo vase in svoje kvalitete in upamo, da se nam bo izšlo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2022 ob 12:12 gost

      Dajmo MURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2022 ob 14:12 LFL gost

      Kritiki Čontale in MURE a si ne upate aktivirati svoj strupeni jezik ?????????????? Ja ja spet se boste opekli kot že toliko krat.Itak ste najpametnejši KO STE TIHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Po slabi predstavi M.Obradovića v 1 polčasu proti Domžalam je D.Čontala povlekel prave poteze ob pravem času in prišla je ZMAGA.Za vas večne kritike pa zelo BOLEČA ZMAGA.Zato pa ste danes tiho da se spet ne OPEČETE.Zelo cenim MATKA ki je imel pač slabih par posredovanj iz katerih smo prejeli gole.Pa nič zato spomniti se je treba dobrih posredovanj KO NAS JE MATKO REŠEVAL. Jutri boste spet na trnih ko bo sodnik odiskal konec tekme in se bo začelo SLAVITI v ČRNO BELEM TABORU. AJAJ JAJ kak bojo spet nekateri TRPELI.A so tablete že pripravljene ??????????????? JUTRI se vidimo v FAZANERIJI v čim večjem številu ,vsi oblečeni v MURINE barve ,Saj vsak ima nekaj belega ali črnega v garderobi.Naj je čim bolj pestro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.07.2022 ob 9:42 Dillinka gost

        Heeejjjj brneče ga govedo kak si ga kaj??? Navijamo za Muro, ode ga pri leder fabrik ga delati!!!!

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2022 ob 16:17 gost gost

      AJMO MURA OVI DO TAK GLEDALI LEPO FAZANARIJO IREC JE IREC V AMER, ALI V SOBOTI IDEMO MURA BOBI DOLŽAN SI NEKAJ LEJPI GOL SREČNO

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2022 ob 16:34 soul hunter gost

      tezka bo ampak upam da jih premagajo.....gremo carno bejliiiiiiii

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2022 ob 9:19 Dillinka gost

      Jeeee dillinka pri leder fabrik pa še malo pa mo gelji, gnjes pa dajmo MURA!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.07.2022 ob 9:28 Cigan iz Vanča vasi gost

        Znate ka ga gej???? Mi fsi cigajne ga navijamo kak nama ka naš šejf DILLINKA povej!!!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2022 ob 9:30 Cigan iz Vanča vasi gost

      Jeee ges san ga na bolniške...ka san ga preveč pečene rebra pojo, kak so ga dobri.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.07.2022 ob 10:01 gost

      Gate na glavi pa dva svinčnika v nossrbin pa si tuto kompleto 9:50

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.07.2022 ob 10:04 gost

      Potem pa smrdiš kot DIHUR ,,,,,,,,9:51

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.07.2022 ob 11:57 Dillinka gost

      Jeeee dillinka pri leder fabrik ga fsi malo ronjamo........

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.07.2022 ob 15:47 gost

      ajajajajajajajaj v tvojih napovedih si že 100 x vsekal MIMO in tudi sedaj BO TAK.NEVEDNEŽ.GLUPAN.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.