https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Pomurke ponovno kot gostiteljice odločno začenjajo kvalifikacije za ligo prvakinj

17.8.2022  

ŽNK Nona Pomurje so bili ponovno izbrani kot organizator kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev v (UEFA) Ligo prvakinj, ki bo potekal med 18. in 21. avgustom v Radencih in Murski Soboti. Na novinarski konferenci v hotelu Izvir v Radencih so predstavili organizacijo turnirja in svoja pričakovanja. 

ŽNK Nona Pomurje so pred začetkom jutrišnjega kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev v (UEFA) Ligo prvakinj organizirali novinarsko konferenco v hotelu Izvir v Radencih, kjer so predstavili organizacijo turnirja in pa svoja pričakovanja. 

Pomurske nogometne prvakinje so več kot odločno začele novo sezono državnega prvenstva s prepričljivo zmago na derbiju proti Olimpiji, sedaj pa je pred njimi velik evropski izziv in njihova pričakovanja ter pričakovanja navijačev niso mala. V četrtek se bodo tako začele kvalifikacije za Ligo prvakinj, ko bo prvi njihov tekmec na soboški Fazaneriji v Murski Soboti irski Shelbourne ob 17.30.

"Ženski nogometni klub Nona Pomurje Beltinci tokrat že desetič nastopa v evropski ligi prvakinj in tudi tokrat smo gostitelji. V Radencih bomo gostili štiri ekipe, to so irski Shelbourne, z Islandije prihaja Valur in iz Armenije klub Hayasa. Turnir bo potekal tako, da se bosta jutri, torej v četrtek ob 11. uri, najprej pomerila v Radencih na stadionu Ivanke Serec islandski Valur in armenski Hayasa. V popoldanskem terminu ob 17.30 pa bomo lahko spremljali na Fazaneriji na prenovljeni zelenici murskosoboškega stadiona tekmo Pomurje Beltinci in pa irskega Shelbourna. Od teh dveh tekem je odvisno, kdo bo tudi nasprotnik v nedeljskem obračunu. Ob 17.30 se bosta tako v velikem finalu prve skupine pomerili obe zmagovalni ekipi. Zmagovalka si zagotovi nastop v nadaljevanju kvalifikacij za Ligo prvakinj," pove športni direktor ekipe Nona Pomurje Štefan Kozic.

"Vzdušje v ekipi je super, še posebej po tej zmagi na zadnjem derbiju. Smo odlično pripravljene, naša forma je trenutno na vrhuncu. Želje in motivacije ne bo manjkalo, ekipa pa že komaj čaka na to tekmo v četrtek in pa v nedeljo. Upam, da nam z malo sreče uspe zgodovinski uspeh," pove kapetanka članske ekipe Nona Pomurje Špela Kolbl.

"Vem, da bomo trpeli, da nas čakajo težke tekme. Radi bi igrali finale in smo pripravljeni. Želimo si uspeha, zmage in uvrstitve," pove trener članske ekipe Nona pomurje Zlatko Gabor. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2022 ob 12:59 gost gost

      TOJ ITE GLEDAT NEJ ČUNTO PA MUČENJE ŽOGE IZ ŽOGE ŽE PAR TEKEM TEĆEJO SOLZE V FAZANARIJI ŠTAJERCI SE POBEREJO MURA PA DELE CAPLJA

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.08.2022 ob 13:15 gost

      Kozic car za ženski nogomet

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.08.2022 ob 14:18 BELTINČAR gost

      KOZIC JE SRAMOTA ZA ŽENSKI NOGOMET.VEDNO JE PRI KLUBU, KI IMA DENAR TER PRAZNI BLAGAJNO KAKOR TUDI GABOR. TO JE SKURUMPIRANA UPRAVA. TO JE ŽALOST AMPAK RESNICA.

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2022 ob 14:24 gost gost

        maš kakšne dokaze? Najlažje je vse povprek šinfate, spravite se k enomi klubi kcoj (makar v najnižji ligi) pa boste vidili ka že tam zahteva odrekanja prostemu času da se en klub proba peljati skozi sezono, najlažje biti na interneti pameten.

        14 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.08.2022 ob 16:57 gost

      Čontalom se bo Mura še naprej potapljala prej ali slej bo pri Muri prišel konec mučkanja pa se bo moglo začeti pošteno delo in takrat bo konec trenerja brez znanja

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.08.2022 ob 18:18 gost gost

      TO STE MURAŠI PROTI BELTINCAM IN BELTINČANKAM PA ŠTO VAM JE KRIV SPOKAJTE LUZERA KMETA PA BOJ REZULTAT PA TRIBUNE PUNE MARKOV KAK NEKOČ NIŠČE MURI NE ŽELIJ SLABO AMPAK MORE ITI NEKAJ NAROBE PRVI JE TRENER BASTA ADIJO

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2022 ob 19:52 a gost

        Muraši smo nigdar nej bilij prouti Beltinca, bilij smo samo nasprotniki nigdar pa nej prouti kak na primer prouti Olimpiji ali Maribori.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.08.2022 ob 21:13 kilonja gost

      Prenehajte ob tem nabijanju žoge govoriti o nogometu, ker to ni nogomet ampak nabijanje v PM .

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.