https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta je z včerajšnjo zmago začasno sama na prvem mestu razpredelnice

Športni park Lendava, 20.8.2022  

Na zelenici Športnega parka Lendava je bila v petek, 19. avgusta 2022, odigrana tekma 4. kroga 2. SNL, kjer sta se pomerila Nafta 1903 in Ilirija 1911, srečanje se je končalo z gladko zmago Lendavčanov s 3:0.

 

 NK Nafta 1903 - ND Ilirija 1911 3:0 (1:0)

(Szabó v 21. min; Brkić v 86. min in v 87. min)

Začetna enajsterica NK Nafta 1903: Ágoston Álmos, Urh (od 46. Zoltán Gergő), Stare (od 46. Brkić), Kumer, Szabó, Haljeta (od 75. Fehér), Oštrek, Papp, Florjanc, Igrec (od 46. Sulejmanović) in Drk (od 58. Dinnyés).

Začetna enajsterica ND Ilirija 1911: Džafić, Gorenc Stankovič, Klemenčič, Ivkič, Tomiček, Brkić (od 75. Slaviček), Djermanović (od 88. Bracovič), Piskule (od 51. Golob), Kepic, Huč (od 88. Bošnjović) in Mlakar.

Sodniki: Uroš Rađević (glavni sodnik), Elmedin Dedić (1. pomoč) in Aljaž Holcman (2. pomoč).

Delegat: Dejan Germič.

Rumeni kartoni:  Florjanc, Papp, Oštrek, Haljeta, Kumer; Brkić, Gorenc Stankovič, Golob.

Tekma se je začela pred 450 gledalci bojevito.

Z zadetkom Bence Szabó-ja so Lendavčani v 21. minuti povedli z 1:0.

Prvi polčas se je končal z vodstvom Lendavčanov. 

V 86. minuti je za povišanje vodstva Nafte poskrbel Dragan Brkić.

Končen izid tekme pa postavil minuto kasneje, ko je zadel v v 87. minuti ponovno gol gostov.  

Nafta je z včerajšnjo zmago začasno sama na prvem mestu razpredelnice, saj so zabeležili tretjo zmago na štirih tekmah.

Lendavčani bodo v petek, 26. avgusta 2022 gostovali pri Rogaški.

Foto: arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2022 ob 11:31 Magyar Bacsi gost

      Dajmo Dieselaši!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2022 ob 12:09 gost

      Orbán nagyon boldog lesz !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2022 ob 13:50 gost

      Ker vecino komentarov tu daje Df, ki nima nobene veze z Lendavo in Nk Nafto ter je povrhu zelo dolgocasen se bolj dolgocasnimi vzdevki se oglasim in povem nekaj z tekme. Da bo vsaj en komentar v zvezi tekme med Nafto in Ilirijo. Ceprav so Naftasi gladko zmagali je to bolj ali manj nezasluzeno. Ceprav sem velik navijac Naftasev gledam na realni stvari kak so stvari potekale. Ze dolgo nisem videl naftasev v tak podrejenem polozaju kot vceraj. Posest zoge krepko cez 70% v korist Ilirije. Moram priznati da so nas nadigrali a nas je reseval odlicen vratar Kiss, ki je resil 4 zicerje situacije 1 na 1. Pa se precka nas je resila. Trenerju Boeru malo zameril za tako postavitev igralcec in da sta na klopi bila Brkic in Sulejmanovic, ki sta v drugem polcasu poskrbela za preobrat v igri in gole ter zmago Naftasev. Ceprav v enem obdobju v drugem polcasu tudi skoraj 15 minut nismo mogli prek sredine igrisca. Na koncu koncev zelo srecna zmaga Naftasev in upam, da popravijo igro v obrambi, ker vceraj je bila pod vsako kritiko. Pohvale Brkicu, Kisu, Sulejmanovicu in Ostreku, ki so dali vse od sebe. Se veliko rezerve imamo. Upam, da igra cim prej stece in upravicimo prvo mesto.

      21 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.08.2022 ob 7:24 Gost 2 gost

      Ko eden Mitja Novinič nima mesta v ekipi se vprašam, če je ta trener kdaj gledal nogomet.Je igralec ki bi ob Oštreku povezoval igro,kar on zna zelo dobro.Zgleda je bandi namen tega odličnega nogometaša uničiti,kot so to napravili z Vinkotom.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.