https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Grdović: »Siliko je trenutno v najboljši formi v ligi«

13.10.2022  

Po dvotedenskem premoru zaradi reprezentančnih akcij se ta petek, 14. oktobra, nadaljuje prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi. Na sporedu bodo dvoboji 5. kroga. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar bo gostoval na Vrhniki pri Siliku ob 20.30. Prleško moštvo je z doslej osvojenimi 9. točkami na drugem, tokratni gostitelji pa so s točko manj na tretjem mestu.

V minulih dveh tednih so bili treningi ljutomerske ekipe številčno osiromašeni. Tilen Rajter, Rok Šnofl in Adrijan Trstenjak so bili s slovensko reprezentanco U21 na turnirju v Novigradu, Niko Kosec in Luka Lovrec pa na reprezentančni akciji U19 v Podčetrtku. Poleg tega sta manjkala tudi kapetan Kristian Škerget in Aljaž Goznik.

Tako je ekipa v sestavi, ki se bo odpravila na tekmo na Vrhniko, opravila le en skupen trening. »Po prvem porazu v sezoni, ki je prišel od favoriziranega Dobovca, smo v analizi tekme videli veliko dobrih kakor tudi slabih stvari. Upam, da smo šolo dobro končali ter da bomo tokrat boljši in konstantni celo tekmo. Mislim, da je Siliko trenutno v najboljši formi v ligi. Zato bo zelo težka tekma. Pričakujemo pozitiven rezultat,« je povedal trener ljutomerske ekipe Robert Grdović.

Tudi igralec Rok Šnofl napoveduje težko tekmo: »Mislim, da nas čaka druga zaporedna težka tekma. Pričakujem, da bomo pravi, da ne bomo delali takih napak kot proti Dobovcu in da iztržimo pozitiven rezultat. Mislim, da smo se dobro pripravili na njih, kako bo to izpadlo, pa bomo videli v petek.«

V minuli sezoni sta ekipi odigrali prvi medsebojni uradni tekmi, na Vrhniki se je dvoboj končal brez zmagovalca (3 : 3), v Ljutomeru pa je Siliko slavil s 6 : 1.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.