https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muro zapušča vratar

20.10.2022  

Matko Obradović je z NŠ Mura sporazumno prekinil pogodbo.

Obradović, ki se je v Fazanerijo preselil v poletnem prestopnem roku leta 2018, je danes sporazumno prekinil pogodbo s čarno-bejlimi. Matko se je z Muro veselil pokalne lovorike, naslova prvaka in zaigral v skupinskem delu Konferenčne lige. V štirih letih, ki jih je preživel v Murski Soboti, je bil dvakrat izbran v najboljšo enajsterico leta po izboru SPINS, za čarno-bejle je v vseh tekmovanjih skupno zbral 141 nastopov, sporočajo iz NŠ Mura.

"Matku Obradoviću smo hvaležni za vse kar je prispeval Muri v zgodovinsko najbolj uspešnem obdobju kluba. Tako kot je Mura njemu dala ogromno, je tudi on Muri vrnil z obrambami in bil zraven pri vseh največjih uspehih kluba, torej pri osvojitvi pokala, naslovu državnih prvakov in nastopu v skupinskem delu Konferenčne lige. Danes se naša skupna pot sporazumno končuje, Matko bo zagotovo ostal zapisan v zlato zgodovino Mure. Hkrati mu v nadaljevanju kariere želimo veliko uspeha", pove za NŠ Mura Robert Kuzmič.

"Mura bo za vedno ostala zapisana v mojem srcu. Skupaj smo spisali največje dosežke v zgodovini kluba, osvojili dve lovoriki in igrali v Evropi. Na vse kar sem dosegel z Muro sem izjemno ponosen. Vsaka zgodba se enkrat konča, naša se končuje danes. Vesel sem, da smo se na koncu uspeli pogovoriti kot gospodje in se poslovili na način kot se spodobi. Muri bom večno hvaležen za vse, kar je storila zame", za NŠ Mura pove Matko Obradović.

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        21.10.2022 ob 0:02 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie… Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię….. Od tego zacząłem---------------->>> 𝐖𝐰𝐰.𝐁𝐮𝐳𝐳𝐉𝐨𝐢𝐧.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    1. gost
      20.10.2022 ob 11:37 AJAJAJAJAJAJ gost

      No, zdaj pa eden za drugim. Ladja se bo počasi potapljala. Misli da to ne bo edini odhod.

      9 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2022 ob 11:47 gost gost

        tij že to gućiš od takrat kak je Mura v 1.ligo prišla. Obradovič je bil dober golman ampak ni nepogrešljiv, bo Mihelak kmalu na njegovem nivoju če ne še boljši.

        19 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2022 ob 12:37 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Tebi se je nej samo ladja potopijla nego še pomol kskšne brezveznarije klanfaš.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.10.2022 ob 22:31 gost

        Murina ladja se že zdavnaj potaplja,ampak finance treba pobrat,Muro pa poslati v drugo,oziroma v tretjo ligo.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2022 ob 12:08 gost

      Hvala Bogu

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.10.2022 ob 12:29 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Daj ne bluzi ka hvala bogu, Matko je doprineso sen uspehon zadnja lejta, je pač prišlo do nesoglasij pa so se razišli kak se spodobi. Matko fala za se pa srečno še naprej. Či se srejčamo se lipou pozdravimo za razliko od Zalokarja izdajalca.

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.10.2022 ob 13:18 gost

      Včasih blestel, včasih dobival trapaste gole. Prepogosto čakal na črti. Ampak zdaj je, kar je. Hvala in srečno. Mladi golman pa mi je zelo všeč, dobra zamenjava.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.10.2022 ob 17:18 gost

      Zdaj ko jih je pripeljal do prvaka so ga preprosto,,, odjebali,,,,.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.10.2022 ob 18:08 Amyastillo gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.10.2022 ob 14:25 gost

      No pa si bo Mura zgleda kupila golma...sranje tistega ki ga noben noče VIDMARJA. ta Sedanji - mladi je iz pravega testa gospodje v MURI samo Vidmarja ne.. mladi upi bodo odšli taki ne sme biti rezerva...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.10.2022 ob 16:36 gost

      Srečno MATKO in hvala za vse dobre obrambe na golu MURE.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.