https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura ima novega vratarja

21.10.2022  

NŠ Mura ima novega vratarja. Čarno-bejli dres bo odslej nosil stari znanec slovenskih zelenic Nejc Vidmar, ki se k Muri seli kot prost igralec. Pogodbo z Muro je podpisal do konca letošnje sezone, zaostril pa bo konkurenco na vratarskem položaju.


Nejc je skorajda celotno kariero doslej branil v Sloveniji, kjer je bil član Domžal in Olimpije, preizkusil se je še v grškem Ionikos Nikeas. Skupno je v Sloveniji zbral 273 nastopov v PLT in 31 nastopov v pokalnem tekmovanju. Letos jeseni je prekinil pogodbo z Olimpijo, kjer je branil od sezone 2015/16, sporočajo iz NŠ Mura.

Denis Rajbar za NŠ Mura pove: "Po odhodu Matka Obradovića smo morali zapolniti vrzel, ki je nastala na vratarskem položaju. Imamo dva odlična mlada vratarja, ki se morata razvijati in Nejc jima je zagotovo lahko mentor. Posebej ga ni potrebno predstavljati, saj vemo za kakšnega vratarja gre, kakšne so njegove kvalitete in koliko izkušenj prinaša".

Nejc Vidmar za NŠ Mura pove: "Sem zelo zadovoljen, da sem postal član takšnega kolektiva kot je Mura, ki že od nekdaj velja za velik klub. Tako na igrišču, kot ob njem. Mura ima ogromno podporo tako navijačev, kot celotne lokalne skupnosti. Moram povedati, da mi je bilo vedno lepo in v čast igrati v Fazaneriji, vedno sem rad igral tukaj. Zdaj, ko bom enkrat na tej strani, se veselim, da občutim to vzdušje tudi z druge strani. Veselim se prvih treningov in tekem, kjer bom dal vse od sebe".

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2022 ob 14:21 gost

      Mura iz Murske

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2022 ob 14:35 Karel K. gost

      Za Muro je dober odsluženi vratar Vidmar. Pri Muri bi bilo potreebno menjati trenerja, da bi ekipa igrala nogomet, ne pa sindikalizem. Mlda golmana se lahko sama v vratih na praktičnih primerih iz z nasveti dobrega trenerja za golmane kalita. To leto Mura ne konkurira za državnega prvaka, z Vidmarjem pa se nič ne bo spremenilo na kvaliteti Murine igre.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2022 ob 15:18 Olliehite gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.10.2022 ob 18:17 gost

      MURA SE JE ENEGA PROBLEMATIČNEGA VRATARJA REŠILA,PRIPELJALA PA ŠE BOL PROBLEMATIČNEGA VRATARJA KAM GLEDATE VODILNI MURE VAM SE NEGRE ZA NOGOMET VAM JE V MISLI SAMO DENAR TRENERJA NE MENJATE KATERI JE BREZ NOGOMETNOGA ZNANJA IN AVTORITE NEVIDITE DA IZ TEKME V TEMO IMATE MAJN GLEDALCEV UZIROMA NAVIJAČEV

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.10.2022 ob 18:27 gost

      Ja noben ga noče za nas Prekmurce pa je ok, svašta

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.10.2022 ob 19:16 gost

      Vodstvo Mure zbudite se! eno katastrofo, delno rešijte drugo, pripelate tao se ponavla že en čas, sramoto delate klubi. Vas tekma v Gančanaj nej zbidijla?

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.10.2022 ob 21:54 gost

      Lufter na golu mure, samo tega je še manjkalo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.10.2022 ob 8:44 VID gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.10.2022 ob 8:45 gost

      TOČNO TAKO.ŠE ENA KATASTROFA.ZBUDITE SE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.