https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast ŠIC bar nadaljuje z zbiranjem zmag

26.11.2022  

Meteorplast ŠIC bar nadaljuje z zbiranjem zmag v 1. slovenski futsal ligi. V petek, 25. novembra, je v 10. krogu prvoligaškega tekmovanja, ljutomerska ekipa zabeležila sedmo zmago. V dvorani ŠIC Ljutomer je pred nekaj več kot 100 gledalci z 9 : 3 (3 : 1) premagala zadnjeuvrščeno Sevnico. Ljutomerčani imajo zdaj na tretjem mestu 22 točk in so se točkovno izenačili z drugouvrščenim Dobovcem (ima dve tekmi manj) ter le točko zaostajajo za vodilnim Silikom z Vrhnike.

Tudi brez Roka Šnofla, Urbana Goričana, Kristiana Škergeta, Thomasa Pihlerja, Nike Vajde in Tonija Kovšeta je vrsta Roberta Grdovića opravičila vlogo favorita in prišla do zmage.

Sevničani so se dobro upirali v prvem polčasu. Že v 4. minuti je njihov kapetan in najboljši igralec Sebastijan Drobne izkoristil napako v domači vrsti in nepričakovano svojo ekipo povedel v vodstvo. Domačim je bilo potrebno kar nekaj časa, da so se po začetnem šoku vrnili. Za izenačenje je poskrbel najboljši strelec prvenstva Denis Kneževič v 11. minuti. Do konca polčasa so gostitelji poskrbeli za popoln preobrat. Najprej je zadel kapetan Matic Goznik v 16. minuti, minuto za tem pa je Kneževič, po tem ko so gostje naredili šest prekrškov, uspešno realiziral kazenskih strel iz 10. metrov. Kneževič je v nadaljevanju prvega polčasa zapravil kazenski strel (10 metrov), goste pa je v prvem polčasu nekajkrat rešil tudi okvir vrat.

Zmagovalec je bil dokončno odločen v prvih minutah drugega polčasa. Aljaž Ruis je v 21. minuti povišal na 4 : 1, v naslednjem napadu je Drobne sicer znižal zaostanek, a je v 23. minuti Kneževič ponovno dokazal svoje strelske kvalitete in odločil zmagovalca. V 32. minuti je prvenec v tej sezoni dosegel Adrija Trstenjak, Drobne pa je minuto za tem ponovno potrdil svoje kvalitete in še enkrat poskrbel za znižanje zaostanka (6 : 3). V končnici tekme so gostitelji dosegli še tri zadetke. Za visoko zmago so v polno zadeli Tilen Rajter (34.), Kneževič (39.) iz kazenskega strela s šestih metrov ter v zadnji minuti Aljaž Goznik, ki se je po bolezni po 30. septembru ponovno vrnil na parket. Kneževič se je s 16. zadetkom v tej sezoni še učvrstil na prvem mestu liste strelcev.

V naslednjem krogu (2. december) Ljutomerčane čaka gostovanje v Rogaški Slatini pri aktualnem prvaku Dobovcu.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2022 ob 2:07 eva gost

      Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem—–—–—–——–—–——–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.