https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta jesenski del prvenstva zaključila z zmago

Lendava, 26.11.2022  

Nafta je na domači zelenici, pred 100 gledalci, premagala Krško s 4:2. Z novimi tremi točkami so se Lendavčani približali trenutno četrtouvrščeni Iliriji na vsega točko.

 

NAFTA 1903 - KRŠKO 4:2 (1:1)

Marinić (21.), Goričar (37./avtogol), Igrec (54.), Marinić (56.), Oštrek (69./11-m), Igrec (93.)

NK Nafta 1903: Almos, Sulejmanović (od 89. Plej), Haljeta, Oštrek, Novinič, Igrec, Szabo, Kumer (od 8. Florjanc), Papp, Feher (od 78. Pigac), Gergö.

Krško: Goričar, Lesjak, Marinić, Hanžek, Olamba, Kunstić, Stopar (od 82. Bogolin), Petrak (od 76. Arapović), Regović (od 85. Brdik), Rudonja, Gordić.

Rumena kartona: Sulejmanović; Hanžek.

V 18. krogu 2. slovenske lige so nogometaši Lendave gostili ekipo Krškega. Do vodstva so v 21. minuti prišli gostje. Zadel je Marinić. V 37. minuti avtogol Goričarja.

Za 2:1 je v 54. minuti zadel Igrec. Samo dve minuti kasneje je za izenačujočih 2:2 ponovno zadel Marinić 

Oštrek je v 69. minuti zadel iz najstrožje kazni, Igrec je v sodnikovem podaljšku zadel za končnih 4:2.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.11.2022 ob 18:45 gost

      Nafta se bo na spomlad z Beltinci borila za izredno pomembno 5 mesto. Tak da potrebujemo se kake tri izkusene madzarske igralce da izpolnijo visoke cilje. Na zadnji tekmi proti Krskemu je bilo na tekmi reci in pisi 65 gledalcev z Gorgoni vred. Torej spostovani Gorgoni se vedno ste mnenja, da tekme Nafte bojkotira 14 gledalcev? Na naslednji domaci tekmi spomladi bo mogoce prisotnih le 14 gorgoniv, ki se vedno verjamejo madzarskemu vodstvu. Res bi bilo bolje, da izpademo v tretjo ligo in se znebimo madzarov. V tretji ligi bi obstali tudi z igralci iz prekmurja in prlekije pa se vec gledalcev bi bilo. Navijaci Nafte niso nori da bi dalje podpirali to madzarsko mafijo ki unicuje nas sveti klub ze peto leto zapored. Pet let niso nardili popolnoma nic, niti priblizali se niso prvi ligi. Mura je pred nami svetlobna leta. Vseeno pa dam Gorgonam nekaj prav, ko obsojajo tiste Lendavcane, ki hodijo na Murine tekme. Tudi jaz jim sporocam, da naj odjebejo. Ce si vsaj malo Lendavski patriot ne bos podprl najbolj sovraznega kluba Naftasev. Pravi naftasi tega ne pocnejo. Ti kvazi navijaci izdajalci naj nikoli se vec ne vrnejo na Naftin stadion. Tudi ko bodo prisli boljsi casi naftasev- enkrat bodo se ne vracajte in ostanite Murini hlapci. Bojkotira se lahko na drug nacin, ne da podpres sovrazni klub. Podprite te rajsi male klube iz Lendavske obcine in okolice ki tekmujejo v pomurski in obcinski ligi in boste veliko vec nardili kot ce greste v Ms na tekmo in tam pustite denar. Upam na najboljse, da madzari poberejo sila in kopita in zapustijo nas sveti klub preden razpade. Naj imajo akademijo mlajse kategorije, clansko ekipo pa prepustijo domacinom, ce nimajo niti najmanjsih apetitov po prvi ligi. Navijaci v Lendavi so zasiceni povprecne drugoligaske ekipe z tujci. Cas je za spremebe. 5 let zivotarjenja je bilo vec kot dovolj. Ena vasica Radomlje si lahko privoscijo prvo ligo, Lendava pa ne. Se Beltinci z minimalnim proracunom bodo prej sli v prvo ligo kot Nafta.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.11.2022 ob 2:06 eva gost

        Zacząłem zarabiać 85 USD/godzinę w wolnym czasie, wykonując zadania z moim laptopem, który dostałem od tej firmy, na którą natknąłem się w Internecie Sprawdź to i zacznij zarabiać sam. Mogę powiedzieć, że moje życie uległo całkowitej poprawie! Spójrz na to, co robię Od tego zacząłem—–—–—–——–—–——–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐑𝐢𝐜𝐡𝐀𝐩𝐩𝟏.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2022 ob 19:12 gost

      To je blo zelo na kratko.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.11.2022 ob 22:45 gost

      Sem navijač Mure, neman nič proti van, ki navijate za Nafto, samo pravin:dajte, spreglejte že inok in natirajte te Madžare in njihove pristaše iz kluba in začnite znova. V Prekmurju je dosti dobrih domačih mladih igralcev in z povezavo z Muro in Beltinci, bi lahko komot sestavili enakovredno ekipo za 2.ligo in potencialno z dobrim delom tudi 1.ligo in seveda bodo potem tudi navijači prišli

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.11.2022 ob 7:43 gost

      Jaz pa madzarskemu vodstvu sporocam, da ce sem vlacijo tretjerazredne igralce iz Hungary, te si iz Zte pripeljite se navijace pa gledalce, da ne boste igrali pred praznimi tribunami. Placajte jim magari. Lendavcane vase sranje vec ne zanima. Ket to ze dolgo ni vec Nafta ampak Zte3 in temu primerni so rezultati z fenomenalnim talentriranim madzarskim trenerom Boerom, ki ste si ga nastavili. Kar sami glejte to sranje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.11.2022 ob 17:30 DeniseMason gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.