https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nekdanji Murin vratar okrepil Celjane

12.12.2022  

Oktobra letos smo poročali, da je Matko Obradović z NŠ Mura sporazumno prekinil pogodbo, danes pa so iz NK Celja sporočili, da je Obradovič njihova nova okrepitev.

Obradović, ki se je v Fazanerijo preselil v poletnem prestopnem roku leta 2018, je 20. oktobra 2022 sporazumno prekinil pogodbo s čarno-bejlimi. Matko se je z Muro veselil pokalne lovorike, naslova prvaka in zaigral v skupinskem delu Konferenčne lige. V štirih letih, ki jih je preživel v Murski Soboti, je bil dvakrat izbran v najboljšo enajsterico leta po izboru SPINS, za čarno-bejle je v vseh tekmovanjih skupno zbral 141 nastopov.

Enaintridesetletni vratar bo po koncu jesenskega dela Prve lige Telemach okrepil Celje, s katerim je podpisal dolgoročno pogodbo. Dolžine pogodbe v klubu niso razkrili.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2022 ob 14:52 Butn glavc gost

      Mogoče ste mislili OSLABIL, Celje, tam sta dva daleč boljša od njega.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.12.2022 ob 15:13 gost

      Pa naj imajo veselje. 😄😄

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.12.2022 ob 15:15 gost

      Matko,odločitev je pravilna in prav je da si se odločil , saj zaradi murinega trenerja ČONTE se je in se bo odločilo zapustiti ta pomurski klub MURO dobrih igralcev.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.12.2022 ob 16:20 Bluzi gost

      Ti ne bluzi ka nemaš pojma!Vsi keri zapujščajo naš klub,ga zapujščajo s težkin srcon,ker se njin je zgodila krivica!Tou nespoštovanje uo-ja,dolgoročno nema nobene prihodnosti!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.