https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Balažic ostaja črno-beli

12.12.2022  

Gregor Balažic je z Muro podaljšal pogodbo do decembra 2023, so sporočili iz NŠ Mura.

Gregor Balažic, ki se je letos januarja vrnil v Fazanerijo, je podaljšal sodelovanje s čarno-bejlimi. Od prihoda v Mursko Soboto je Balažic za Muro odigral 23 tekem, ob tem pa dosegel tudi dva zadetka, in sicer proti Kopru in Tabor Sežani. Pogodbo, ki bi se mu iztekla decembra letos, je danes podaljšal še za leto dni, so zapisali na spletni strani NŠ Mura.

Denis Rajbar: »Gregor se je od vsega začetka, ko se je preslil k Muri, obnašal kot eden izmed vodij te ekipe. S svojimi izkušnjami da veliko na igrišču in izven njega, prav tako ima pomembno vlogo pri prenašanju znanja na mlajše soigralce. Tudi zato ni bilo veliko dvomov o tem, če bomo z njim podaljšali pogodbo. Verjamem, da bo še naprej pomagal ekipi na in ob igrišču. Želimo in pogovarjamo pa se tudi, da bi po koncu igralske kariere še naprej ostal del Mure.«

Gregor Balažic: »Kot sem omenil eno leto nazaj ob mojem prihodu, so me prepričale ambicije, ki jih ima klub in ljudje, ki so zadolženi za razvoj kluba. Od predsednika, športnega direktorja, vseh zaposlenih v klubu, strokovnega vodsta, igralcev in seveda navijačev, čutim od prvega dne da me cenijo in spoštujejo, kar jim po mojih najboljših močeh vračam na igrišču in prav tako ob njem. Prav zato je bila moja odločitev lahka, da še naprej igram in pomagam ekipi do želenih ciljev. Prepričala me je tudi ideja, da pomagam klubu pri nadaljnjem razvoju tudi po koncu kariere. Ob tem bi se zahvalil predsedniku in športnemu direktorju, kakor tudi strokovnemu vodstvu za izkazano zaupanje in nadaljnje sodelovanje.«

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2022 ob 19:43 gost

      Bogi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.