https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Znane so podrobnosti! V manjšem tovornem vozilu prevažal 27 tujcev in pobegnil

13.12.2022 ob 11:00  

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili podrobnosti sinočnjega dogajanja na avtocestnem počivališču v Murski Soboti.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so včeraj malo po 5. uri na avtocestnem počivališču v Murski Soboti pri kontroli prometa zaustavili manjše tovorno vozilo, poljskih registrskih oznak, ki se je v Slovenijo pripeljalo iz smeri Madžarske.

Ob zaustavitvi je voznik tovornega vozila s kraja pobegnil. Pri kontroli tovornega dela vozila so policisti ugotovili, da je do sedaj neznani storilec v vozilu vozil 27 tujcev (21 državljanov Maroka, 3 državljane Sudana, 1 državljana Irana in 2 državljana Nepala), ki niso imeli dovoljenja za vstop in prebivanje na območju Slovenije.

Tujci so v postopku obravnave zaprosili za mednarodno zaščito, so še sporočili.

Naslovna Foto: PU Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2022 ob 14:02 gost

      Bravo vlada NI BEGUNCEV. Rusi ograje teleta

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2022 ob 14:13 gost gost

        ka te ma vlada z beguncami keri nimajo dovoljenja za vstop , ter se švercajo v kamionu?!?

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.12.2022 ob 14:20 AAAAAAAAAAAAA gost

        Pa ka bluziš vej pa so nej skous ograjo prišli, Hrvati so barabe ka se spistijo skouz kak de pa še da de Schengen. Nzaj na Hrvaško jih zlifrati nej pa mednarodna zaščita.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2022 ob 14:23 gost

      Ravno vlada ima odgovornost, da poskrbi za varnost v državi. A nam je res vseeno, da tisoči vsak teden prihajajo brez dokumentov, prečkajo 10 varnih držav, da bi prišli tja, kjer so socialni transferji najvišji. Zaostriti mejni režim in vrniti večino na Hrvaško. Ali pa se pripraviti na francoski, belgijski in švedski model, ko bomo tujci v lastni državi.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2022 ob 8:11 POLICIJI POBEGNIL - HALO ! gost

      Seveda je pobegnil če se je policija drla beži da te ne ulovimo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2022 ob 9:54 Stiv... gost

      Pa še kako ima vlada s tem opraviti in tudi z begunci prepeljani v kamionih (predhodniku sovražniku hrvaške) omenjeni kamion in ujeti begunci so prišli preko madžarske !! Pa nazaj k vladi !! Zakaj ima Nemčija in Avstrija kontrolo na meji in pogledajo v vsaki kamion že na meji !! Ah ja,da ovirajo slovenske migrante pri prehajanju ali zaradi česa, kaj drugega !!??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2022 ob 11:46 gost

        Vlada je policiji naročila, da se ilegalni migranti ne smejo vračati, ampak popisati, pa čeprav prihajajo iz varnih držav.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.