https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Za zaključek leta še potovanje v Koper

22.12.2022  

Za zaključek leta 2022 bodo futsalerji ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara odigrali tekmo 13. kroga 1. slovenske futsal lige. V petek, 23. decembra, bodo gostovali v Kopru, kjer se bodo v Areni Bonifika pomerili s škofijskim Bronxem. Tekma se bo pričela ob 20. uri.

Ljutomerčani, ki na prvenstveni lestvici zasedajo tretje mesto (23 točk), so se v tem tednu, ko so opravili dva treninga, v okrnjeni zasedbi pripravljali na obračun s primorsko ekipo, ki je trenutno na 5. mestu (16 točk). Poleg dalj časa odsotnega Thomasa Pihlerja so v tem tednu manjkali Matic Goznik, Niko Vajda, Niko Kosec (vsi poškodovani), Adrijan Trstenjak (bolezen) in Urban Goričan (služba). Težave z boleznijo ima tudi Tilen Rajter, ki pa je vseeno treniral, a je njegov odstop na zadnji tekmi leta vprašljiv. S treningi je po dolgotrajnem okrevanju pričel Kristian Škerget, ki še ni pripravljen za največje napore, sigurno pa v Koper ne bodo potovali Pihler, Kosec in Trstenjak. Zdravniška služba se bo pred tekmo odločila, če bosta za tekmo sposobna Goznik in Vajda. Po odsluženi kazni se v ekipo vrača prvo strelec lige (16 zadetkov) Denis Kneževič.

Ekipi sta se doslej v članski kategoriji pomerili trikrat. Ljutomerčani so dobili dva dvoboja, med drugim tudi prvega v tej sezoni (5:2), en obračun pa se je končal brez zmagovalca.

Foto: KMN Meteorplast in Pixabay. 

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2022 ob 13:39 gost

      Ko bodo spet začeli govoriti "Dame in gospodje" na spletnem delovnem mestu, se bom vrnil, vendar ne do takrat! Florida je zdravorazumska konzervativna država, kjer ima večina ljudi pamet!KOPIRAJTE INN ODPRITE TO POVEZAVO ..... ➥➥➥ JobzCart.Com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2022 ob 17:16 KimberlyBrunelle gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2022 ob 17:51 ChristineBurch123 gost

      Super and Easiest 0nl!nee Home open door for all. make 90 Dollars for every hour and Make 17485 Dollars for each month. All you essentially need an Internet Connection and aComputer To Make Some Extra cash. visit below website…. 🙂 AND GOOD LUCK.:) HERE====)> ukincome6.blogspot.com/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.