https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Leto zaključili s suvereno zmago

26.12.2022  

Meteorplast ŠIC bar je v petek, 23. decembra 2022, v 13. krogu 1. slovenske futsal lige, zadnjem v letu 2022, gostoval v koprski dvorani Bonifika, kjer svoje tekme igra Bronx Škofije. Ljutomerčani so slavili s 6 : 2 (1 : 1) in s tem zadržali visoko tretje mesto (26 točk). Prvenstvo se nadaljuje 6. januarja, ko bo v Ljutomeru gostoval Oplast iz Kobarida.

Dolga pot in pomanjkanje nekaterih igralcev (Kosec, Škerget, Vajda, Pihler, Kovše, Trstenjak) sta botrovala slabšemu začetku tekme prleške ekipe. Gostitelji so v 3. minuti, iz svoje prve priložnosti, zadeli. Pod zadetek se je podpisal Žiga Kneževič Mrak. Preden je Matic Goznik po samostojnem prodoru v 7. minuti zadel za izenačenje, je domačine, po odličnem udarcu Tilna Rajterja, rešil okvir vrat. Gostje so prevzeli pobudo in si do odhoda na odmor priigrali številne priložnosti, a se je v vratih gostiteljev izkazal Mihail Pavlov, ki je branil namesto poškodovanega Alena Mordeja.

Prve minute drugega polčasa so bile za prleško moštvo izvrstne. V 23. minuti sta Pavlova premagala Urban Goričan in Rok Šnofl, tri minute pozneje je v lastno mrežo žogo zabil Nemanja Jakovljević, prav tako v 26. minuti pa je dokončnega zmagovalca potrdil Rajter. Goričan se je med strelce znova vpisal v 27. minuti, minuto pozneje pa je Kneževič Mrak postavil končni rezultat dvoboja. V drugi polovici drugega polčasa so gostje poskušali z igralcem več v polju zmanjšati zaostanek, a so bili pred vrati Klemna Anželja, ki je sredi drugega polčasa zamenjal Tjaža Lovrenčiča, nemočni. Gostje so si priigrali še nekaj priložnosti, vendar so pred vrati Primorcev preveč oklevali. »Želeli smo si zmago za konec leta in s tem dobre misli usmeriti v novo leto. Tekmo smo malce slabše začeli, mogoče je temu vzrok tudi vožnja. Potem smo se zbrali, začeli bolj agresivno, zadeli tudi nekaj lepih zadetkov ter se tako znova vrnili v igro in tekmo pripeljali do konca. Na koncu izgleda lahka zmaga, a na igrišču ni bilo tako lahko,« je dejal Goričan, ki je bil z dvema zadetkoma in njegovo značilno borbenostjo eden ključnih mož za osmo zmago prleške ekipe.

* Foto: Meteorplast ŠIC bar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.12.2022 ob 20:08 kilonja gost

      Bravo, samo tako naprej .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.