https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muro okrepil napadalec iz splitskega Hajduka

30.12.2022  

K Muri se iz splitskega Hajduka seli Ivan Šarić.


"Ivan Šarić je tretji novinec v zimskem prestopnem roku. 21-letni napadalec se iz Splita seli v Mursko Soboto. Šarić je v preteklosti v Sloveniji že igral, saj se je v prejšnji sezoni kot posojen nogometaš Hajduka dokazoval v dresu Radomelj, kjer je na 34 tekmah dosegel 7 zadetkov in prispeval še 5 asistenc. Za drugo ekipo Hajduka je v drugi hrvaški nogometni ligi zbral 32 nastopov in dosegel 13 zadetkov ter prispeval 2 asistenci. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2025," sporočajo iz NŠ Mura

»Ivan Šarić je takšen tip igralca, kot smo ga iskali. V prejšnji sezoni je bil eden glavnih igralcev Radomelj, kjer je že dokazal svojo kvaliteto. Dejstvo je, da pozna ligo in ne bo imel težav s prilagajanjem na igranje v Sloveniji,« za NŠ Mura pove Denis Rajbar.

»Izjemno sem vesel, da sem postal del takšnega kluba, kot je Mura. Prejšnjo sezono sem se lahko prepričal kaj čarno-bejli pomenijo v slovenskem nogometnem prostoru. Tudi zaradi tega sem se odločil za ta korak v svoji karieri. Slišal sem veliko dobrih stvari o klubu in navijačih. Upam, da bom upravičil pričakovanja in da bomo skupaj dosegli zastavljene cilje,« pove Ivan Šarić za NŠ Mura. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2022 ob 17:41 GOST gost

      PA TOGA DE UČIL NOGOMET ČONTALA SVAŠTA CEJLA DALMACIJA DE SE SMEJALA VODSTVO LEŽI ENGA MENJAŠ KAK PAR IGRAČOV

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2022 ob 12:20 gost

      ŠE EN DRUGOLIGAŠKI IGRALEC ZA EVROPO PPIIIH AJMO JUGO MURA BALKAN....

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2022 ob 15:40 gost

      Tale je TAM žoge pobiral !!!!Dobro ga poznam !!!Za Muro bo dober pa za strokovni štab !!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.