https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čarno-bejle okrepil 25-letni vezist

30.12.2022  

Mura je danes predstavila že drugo okrepitev. Poleg Ivana Šarića v Fazanerijo prihaja nova moč na sredini igrišča. NŠ Mura je okrepil 25-letni srbski vezist Lazar Zličić.

"Še druga okrepitev v vezni liniji in četrta v zimskem prestopnem roku. K Muri se iz kazahstanskega FK Aksu seli Lazar Zličić, ki se mu s koncem koledarskega leta izteka pogodba in v Mursko Soboto prihaja brez plačila odškodnine. Prve nogometne korake je Lazar naredil v Veterniku, od koder se je preselil k Vojvodini. V srbski Super ligi je za Vojvodino in Voždovac odigral 78 tekem in ob tem dosegel dvanajst zadetkov in prispeval pet asistenc. Vmes je pol sezone igral tudi na posoji v drugi srbski ligi, kjer je igral za Proleter Novi Sad.

V sezoni 2020/21 je okrepil madžarskega prvoligaša Kisvárda FC, kjer je ostal dve sezoni in na 53 tekmah vpisal tri zadetke in dve asistenci. Letos se je preselil v Kazahstan, kjer je bil član ekip FK Aksu, za katero je zbral enajst nastopov zadetek in asistenco. Bil je tudi član vseh mlajših selekcij Srbije, poleg srbskega, ima Lazar tudi madžarski potni list, kar pomeni, da ne bo zasedel mesto tujca. Pogodbo z Muro je podpisal do 31.5.2025," sporočajo iz NŠ Mura.

»Lazar Zličić je pri 25 letih že precej izkušen nogometaš, saj je zbral že skoraj dvesto nastopov v članskem nogometu. Čeprav so se zanj zanimali tudi drugi klubi, je v Muri prepoznal ambicije in sredino, v kateri bo lahko še naprej razvijal svoje nogometno znanje. Verjamem, da bomo z njim dobili dodatne izkušnje in opcije v vezni liniji« za NŠ Mura pove Denis Rajbar.

»Vesel sem, da sem postal del kluba, ki se vsako leto bori za najvišja mesta in igra v Evropi. Verjamem, da lahko ekipi pomagam, da tudi letos končamo med najboljšimi tremi ekipami v Sloveniji,« za NŠ Mura pove Lazar Zličić.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2022 ob 6:44 Lojzek gost

      Kje v p.m.najdejo te igralce ki niso nobena dodana vrednost,ampak samo grejejo klop...gre mi to na živce ker slo klubi to delajo enako...raje bi pripelali 1 dobrega kak 5 povprečnih...ne razmin kluba....sami tujci...raje naj domačega dobrega pripelajo nej zastonj neka vlačijo...kako kažu???MALO PARA MALO MUZIKE...MURA ITAK NEBO MED 3,Z TEM TRENEROM SIGURNO NE,KER NE PREMAGA NIKOGAR RESNEGA...7 MESTO BO REALNOST...NO ZA TO PA BODO TI TUJCI OK

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2022 ob 18:47 gost

        Včasik pozvati Kuzmiča in Rajbara ! LUJZEKA za predsednika in trenera pomočnike pa izbrati v Soboti izmed kavč trenerov. Mura bo že naslednje leto v 2.ligi.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2022 ob 8:44 AJAJAJAJAJAJ gost

      No še en mlad doma vzgojen igralec. Bravo Kuzmič in Rajbar.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2022 ob 10:12 GOST gost

      HEJ VODSTVO EDEN ŠE ČAKA BLIZU KNINA SAMO MA EN PALEC DUKŠI HAJDUKOVAC PO KOLENI HAJD PO NJEGA NAŠE MLADINCE PA POZABITE SRAMOTA

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.12.2022 ob 11:28 Hitri gost

      Tale Mura nikakor ni več Pomurski klub, ampak je to klub Bosancev, Srbov, šiptarov... Res SRAMOTA kaj so naredili iz tega kluba. Sama južna brača oziroma nesnaga v tej Muri.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.01.2023 ob 19:41 Domačin gost

        Daj mi prosim povej kateri domači igralec je tako dober da, bi lahko igral v prvi ekipi Mure.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.12.2022 ob 12:17 gost

      V EVROPO bi radi z srbskimi DRUGOLIGAŠI LEPO IN zelo ČUDNO

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.12.2022 ob 16:05 SOBOČANEC gost

      NAJVEČJEGA IDIOTA ČONTALO NE BODO NAGNALI, KER IMA POLNO DOLGOV DO RAJBARJA IN ZATO GA RAJBAR NE BO NAGNAL----------------LAHKO PASE OVCE..................NAJVEČJA SRAMOTA MURE-----------NIMA POJMA KOT TRENER.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.12.2022 ob 17:14 majkl gost

      Hahahahaha, okrepitev za naskok na 9.mesto. Kdo bo hodil to južnjaško drhal gledat - sredstvo za pranje denarja!? Letna karta gre v koš.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.01.2023 ob 16:02 Martin gost

      Gnoj je

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.