https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kous: »Delamo po zastavljenem načrtu«

Mestni stadion Fazanerija , 20.1.2023  

Muraši se bodo v sobotnih jutranjih urah odpravili na priprave v Turčijo. Pred odhodom sta v četrtek 19. januarja, na tiskovni konferenci v Fazaneriji spregovorila kapetan Žiga Kous in trener Damir Čontala.


Kako ste oddelali priprave?

Vemo, da je to najtežje obdobje, vendar brez tega ne gre. Delamo po zastavljenem načrtu, ki ga je pripravilo strokovno vodstvo. Mislim, da gre vse v skladu s načrtom. V tem času smo odigrali dve tekmi, najprej z izredno kakovostnim Sturmom in včeraj še z Bistrico. Dobro delamo, za zdaj smo vsi zdravi in upam, da tako tudi ostane.

Kako lahko komentirate ti dve tekmi in vaše občutke?

Občutki so za zdaj dobri. Vidimo, da delamo dobro. Na tekmi proti Sturmu smo videli, kako težko je igrati proti organizirani in agresivni ekipi. Ta tekma je pokazala, kje so bile naše prednosti in kaj še moramo popraviti pri svoji igri. Podobno je bilo proti Bistrici. Veselim se pa 14-dnevnih priprav v Turčiji in predvsem treningov na naravni travi, pove Kous.

Kako komentirate spremembe in kako so se vklopili novinci oziroma kako ste jih sprejeli?

Spremembe v nogometu pač moramo sprejeti. Vsi novinci dobro delajo. Hkrati je izredno dobro, da nam je klub omogočil tudi priprave v Turčiji, kjer se bomo lahko še bolj povezali z moštvom, ki je že zdaj dobro sprejelo vse nove obraze.

Težave s poškodbami?

Za zdaj sem zdrav in upam da, tako ostane.

Pogled na lestvico. Trenutno ste na šestem mestu?

Naš cilj je in vedno bo doseči najvišje mesto, tudi v Evropo. Se pa ne spomnim, da bi bilo prvenstvo še tako izenačeno. Tako, da se nam obeta zanimivo nadaljevanje sezone. In upam, da bomo uspešni in dosegli svoj zastavljeni cilj ter mesto na lestvici, doda kapetan.

Kako komentirate prestop Tio Cipota ter odhod Luka Bobičanca?

Za Cipota sem vesel in tudi ponosen nanj, saj si je to zaslužil. Za Bobičanca pa lahko povem, da smo vsi športniki, katere minutaže so kratke. Vsak ima svojo pot. Luka je dal ogromno Muri in mu lahko le povem hvala.

Črno-bejli pridih v Celju, se obeta močan dvoboj?

Mi smo vseeno profesionalci, za nas je le-to tekma, ki šteje le tri točke.

So kakšne nove lastnosti novincev na igrišču, saj je bilo mnogo odhodov?

Vsak odhod se pozna, vendar moramo nadaljevati tudi brez teh, ki so odšli. Strokovni štab nas na to pripravlja, delamo, rotacije se dogajajo, na koncu pa bomo videli, kako se bo odločil trener in strokovno vodstvo, pove Kous. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2023 ob 17:30 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tem nepotrebnežem nič javnega denarja dati,pa naj te špilajo .....Koga briga in komu so potrebni ti kao da fuzbaleri .....brez njih preživimo.....kaj pa dajo .....nič ....manj umski človečeki so ...Njih,vi,ritolizniki smrdljivih ritih fuzbalskih ,pa ste itak manj intelekta sposobni..Amen,tak je!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2023 ob 23:44 eva gost

        Everyone can make money now a days very easily. I am a full time college student and just working for 3 to 4 hrs. Everybody must try this home online job now by just use. This Following Website---------------------------->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗦𝗺𝗮𝗿𝘁𝗝𝗼𝗯𝟭.𝗖𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2023 ob 17:56 RAJBAR gost

      Katastrofalni ste z ten neznalcon Čuntalof nega nikšne igre eto san malo glejdo proute Bistrece dotalno nič tak če bi glejdo Motvarjevce neven kama de tou šlo mislin ka tu nede nika stoga dukeč ta teva nesposobniva Čuntala čimrej zbogom dokler je še čas za napredek ali oni niso za napredek temveč za nadzadovanje ekipe ki jo vodi legendarni zidar majster večni dolžnik Rajbar ki ni kos tej nalogi on pobira odpad od drugih klubov ki takih igralcev nočejo imeti ali gospod žlica majster vse pripelje k Muri zdaj če je dober ali ni glavno da je tu kao okrepitev večni dolžnik Rajbar mislim da ti je prišel čas za odhod iz Mure ker itak nimaš nobenega znanja o nogobrcu samo nam sramoto delaš v tem okolju in na slovenskem zbogom žlica ti je bolj vešča kot nogobrc in se raje njej bolj posveti pa lp gringosare tiste starejše

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2023 ob 18:47 gost

        Ti si pa resan velko tele. Nema nikše igre? Pogledni si lestvico, jesenskoga dela, pa te trompitalivaj.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2023 ob 18:07 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.01.2023 ob 18:40 SOBOČANEC gost

      TRENER ČONTALA JE KATASTROFA MURE IN KUZMIČ NATIRAJ TEGA IDIOTA IZ MURE ZA VSE VEČNE ČASE...............SRAMOTA MURE.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.01.2023 ob 20:06 gost

      Sobočanec daj ti menjaj ČONTALO da bomo videli kakšen NEVEDNEŽ si. Ti PA SI SRAMOTA za SOBOTO. V Fazanarriji si NEZAŽELJEN.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.01.2023 ob 20:20 RAJBAR HER FLICK gost

      Terajte vse povprek ka tou nej vrejdno pičke materne škoda pejnez ka bi davo za tej nesposobneže večne dolžnike kot sta tadva Čunta pa veliki strokovnjak mešalec betona Rajbar najboukše je vse skup zaprejte ka je tou brezveze tou so same pametnjakoviče goričke

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.01.2023 ob 20:30 gost

      Ide tij nazaj k tvoji mamike ka te nej navščila kolture nedelaj se pametnjakoviča v bistvu si pa kmetavzar velke ede tij nazaj v osnovno šolo ka prideš kpameti idijot zarukane jebi svojo mater čundraš posrane

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.01.2023 ob 20:37 LFL gost

      Pozicionirati pa TEBE strokovnjaka.Takšni vsevedi so iskani po EU.Pazi CELSEA rabi trenerja.Skrij se nekam da te ne najdejo ,ker se boš moral preseliti v LONDON. Tudi v LIverPOOLU škripa tak da ti otok ne gine. Samo jim javi kje si že vse vodil moštva in SAMI PRIDEJO PO TEBE . TAK DA TI VRHUNSKA KARIJERA NE GINE. Samo še se moraš izpogajati za zajetno vsoto denarja in si na MAGARCU. Sram me je da živiš nekje v moji bližini. Goni se nekam ,PRIMITIVEC EDEN. Da te ni SRAM.SAMO kritizirati znaš ,Rešitve pametne pa NOBENE - - -pa takšen strokovnjak. Daj navedi kje si že bil TRENER ali pa funkcionar v kakšnem klubu . Po vzdevku sodeč mislim da si bil vsaj trener BAYERNA.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.01.2023 ob 1:37 Kos gost

      Najbolje anti igralec Mure..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.01.2023 ob 18:45 RAJBAR HER FLICK gost

      TI LFL za tebe sem strokovnjak mislim da si ti pri Muri ali pa celo velik strokovnjak gospod večni dolžnik Rajbar lahko te je sram ker nič neveš zato ste pa tam kjer ste se pravi šesto mesto kar glih ni za vzor nobenemu samo lahko vas je sram ali vi nimate sramu drugič goni se ti od kod si se skotal pritlikavec poglej kako pišeš enkrat tak drugič spet tak ide v osnovno šolo pa tam se delaj pametnega v bistvu si pa zabit kak majka božja ali pa alko svoje napravo malo se zamisle preden kaj napišeš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.01.2023 ob 18:49 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Eno je,kdor je pri kmetavzarski Muri,kdor samo podporo daje,je lógos,ničvrednež,kreten kmečki,torej Gorički.....bastard......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.01.2023 ob 6:01 BENO gost

      KOUS LAHKO IGRA ZA NK TIŠINA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.