https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ljutomerčani z zmago potrdili tretje mesto

28.1.2023  

Futsalerji Meteorplasta ŠIC bara so si po peti tekmi brez poraza že zagotovili tretje mesto pred končnico, ki bo odločala o kolajnah državnega prvenstva. V 17. krogu 1. SFL, ki je bil na sporedu v petek, 27. januarja, so Ljutomerčani s 7:1 (2:0) premagali Oplast iz Kobarida, direktnega konkurenta za končno tretje mesto po rednem delu prvenstva. Meteorplast ŠIC bar ima zdaj 36 točk, Oplast Kobarid pa 23.

Kljub temu, da so pri domačih manjkali Tilen Rajter, Matic Goznik, Thomas Pihler in Niko Kosec, je imel trener Robert Grdović tokrat na razpolago polno zasedbo, ki je navdušila blizu 150 ljubiteljev tega dvoranskega športa. Gostitelji so od prvega sodnikovega žvižga zagospodarili na parketu, prvič pa je Oplastov vratar Nik Logar moral po žogo v mrežo v 6. minuti, ko je izvrstno podajo Žige Tkalčiča v gol pospremil Adrijan Trstenjak.

Terensko premoč so domačini kronali z drugim zadetkom v 16. minuti, ko je s pravo bombo strelski post prekinil Denis Kneževič, ki s 17. zadetki še naprej drži vodilno pozicijo na listi strelcev. Kobaridci, ki so med drugim v svojih vrstah pogrešali reprezentannta Nejca Kovačiča, so v prvem polčasu pokazali malo, tistih nekaj poskusov z razdalje pa je ukrotil domači vratar Tjaž Lovrenčič, katerega je enkrat pred zadetkom rešil tudi okvir vrat.

Drugi polčas je bil povsem po okusu domačega tabora in gledalcev. Gostje so sicer preko Davida Laha v 23. minuti zaostanek znižali, a je še v isti minuti Alen Ruis ponovno povišal vodstvo na dva zadetka. Gostujočemu igralcu Tinetu Šturmu je v 26. minuti zadetek preprečila vratnica, v nadaljevanju pa je bila na parketu le še ena ekipa.

V 29. minuti je za 4 : 1 zabil ponovno mlajši od bratov Ruis, tri minute za tem pa je bil uspešen še njegov starejši brat Aljaž. V 33. minuti so gostje ostali brez Klavdija Ivančiča, ki je prejel drugi rumeni karton. Že iz prve priložnosti, ko so imeli Kobaridci igralca manj na parketu, je Trstenjak dosegel še drugi zadetek na tekmi.

Trener Grdović je že pred dvobojem obljubil, da bo dal priložnost tudi trem najstnikom. Tako so na parketu stopili 18-letni Luka Horvat ter 17-letna Benjamin Rep in Alen Jambriško. Slednja dva sta v 39. minuti izigrala gostujočo obrambo, a je bil strel Repa premalo natančen, je pa za prvenec v prvoligaški druščini poskrbel Alen Jambriško, ko je v 40. minuti matiral Logarja. 

Prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi se nadaljuje 10. februarja, ko bo v Ljutomeru gostovala Sevnica, že prihodnji petek (3. februar) pa bo v Ljutomeru odigrana povratna tekma četrtfinala pokala Terme Olimia. Ljutomerčani se bodo podali na »misijo nemogoče«, saj bodo lovili pet zadetkov zaostanka (1:6) proti vrhniškem Siliku.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2023 ob 21:22 gost

      Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.