https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Zmešalo se mu je

25.11.2011  

Dva prijatelja se srečata na hodniku psihiatrične bolnišnice.
"Kaj pa ti tukaj, Nace?" ga je vprašal Janez.
"Dolga zgodba!"
"Pa bi jo vseeno rad slišal!"
"No, na neki zabavi sem srečal lepotico. Malo pod paro sem bil že, ko sva plesala, nato pa mi je vsilila še nekaj kozarcev pijače. Odpeljala me je k sebi domov, sploh ne vem, kaj se je dogajalo v spalnici, ko je nenadoma zavpila:
"Moj mož se je vrnil domov!"
Hitro sem se oblekel in stekel na balkon. Zavihtel sem se preko balkonske ograje in se le s prsti držal za betonsko ploščo balkona, toda takoj, ko je njen mož stopil na balkon me je zagledal in mi s čevlji stopil na prste. Bolelo me je, da sem videl zvezde, toda vzdržal sem. Ko je krenil iz balkona sem že mislil, da sem rešen, takrat pa se je vrnil in mi po prstih začel tolči s kladivom. Mislim sem, da bom umrl od strašnih bolečin. Ta čas, ko je tolkel po mojih prstih pa so sosedje že obvestili policijo, in ko so se policisti pripeljali sem v soju žarometov videl, da visim in balkona v visokem pritličju, od tal sem bil pa oddaljen le pet centimetrov. Takrat se mi je zmešalo!"

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.