https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Radencih poteka 27. Pomurska salamiada

17.03.2023 ob 17:30  

V Radencih že 27. leto zapored diši po domačih salamah. Tradicionalen in odmeven dogodek pomurska salamiada, ki ga organizira Turistično društvo Radenci, bo letos potekalo med 15. in 18. marcem. V soboto bodo v hotelu Radin razglasili letošnje najboljše salamarje, v četrtek pa je potekalo ocenjevanje prejetih vzorcev


Ljubiteljski izdelovalci domačih suhih salam so v ocenjevanje predali 48 vzorcev za letošnjo salamiado. V četrtek je v sejni sobi Vrelec zdravilišča Radenci potekalo strokovno ocenjevanje prejetih izdelkov, ki so jih oddali salamarji iz Pomurja, Štajerske in tudi Koroške. Šestčlanska komisija v sestavi Igor Kustec, Zdenka Tompa, Franc Sotošek, Milan Hari, Milko Lebarič in Robi Fekonja, je ocenjevala vonj, okus, zunanji videz izdelka ter njegov prerez. 


Kot je še povedala predsednica TD Radenci Karmen Žibret Kavčič, se je 27. letih kakovost salam bistveno izboljšala. Letošnje najboljše salamarje bodo razglasili v soboto, 18. marca 2023, ob 18. uri, na zaključni prireditvi s podelitvijo priznanj, ki bo potekala v restavraciji hotela Radin v Radencih. Poskrbljeno bo za prijetno druženje ob glasbi ansambla ŠTRK.


Najbolje uvrščeni izdelovalci se bodo udeležili slovenskega finala salamiad, ki bo letos v Straži na Dolenjskem, prejeli pa bodo tudi posebne nagrade. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2023 ob 18:32 Angelo Welch gost

      I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝗪𝘄𝘄.𝗷𝗼𝗯𝘀𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻𝘂𝗲.𝗰𝗼𝗺

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.